Publikováno Listopad 3, 20177 r Ked mam v schranke slnecne okuliare, a ked prechadzam cez nejake nerovnosti na ceste, mi tam okuliare hrkaju a vrzgaju, mate aj vy podobny problem? ako ste to vyriesili? Upraveno Listopad 3, 20177 r od hubyk
Listopad 3, 20177 r Nevozím v horní skříňce nic, ale vyřešit by to šlo asi tak, že by si tam nalepil nějaké kousky nějaké gumy/kůže na oboustrannou pásku a tím by se to asi vyřešilo. Aby ty brýle neměli přímý kontakt s plástem, ale leželi na něčem, jediné co mě tak napadá.
Listopad 3, 20177 r Ty brýle obalit pěnovou protiskluzovou podložkou. Tam nevozím nic, max. papírové peníze tam strkám.
Listopad 3, 20177 r Tak tak, v měkčím pouzdře a ani o nich nevím. Já tam mám náhradní dioptrické stále.
Listopad 4, 20177 r podla mna by stacilo vystrihnut do tej schranky z tej protismykovej podlozky a dat dnu ;-)
Listopad 6, 20177 r Autor dakujem za tipy, do latkoveho puzdra to nechcem davat, lebo je to neprakticke keby som to za jazdy odtial vyberal, takze to asi vyriesim tou obojstrannou paskou a mekou penovou podlozkou
Únor 6, 20187 r Ja tam vozím síce len slnečný/polarizovaný magnetický klip k dioptrickým okuliarom ale schránku som (tak nejak automaticky) vystlal handričkou na okuliare, takže neviem či to by to bez nej vrzgalo Keď tak vyskúšaj ak si ešte nič nelepil Upraveno Únor 6, 20187 r od Helmic-Svk
Duben 10, 20187 r Sice mi nevrže a nic tam nevozím, ale zaprasená je děsně. takže zatím jsem neřešil odkuď se to bere. Prostě je černá jak bota
Duben 30, 20187 r To schránku mám černou i já u každého auta. U Octávie taky. Tak nevím kde soudruzi ze škody udělali chybu. Navíc se to špatně i umývá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.