hubyk Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 (editace) Ked mam v schranke slnecne okuliare, a ked prechadzam cez nejake nerovnosti na ceste, mi tam okuliare hrkaju a vrzgaju, mate aj vy podobny problem? ako ste to vyriesili? Editováno: 3. Listopad 2017, autor: hubyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Nevozím v horní skříňce nic, ale vyřešit by to šlo asi tak, že by si tam nalepil nějaké kousky nějaké gumy/kůže na oboustrannou pásku a tím by se to asi vyřešilo. Aby ty brýle neměli přímý kontakt s plástem, ale leželi na něčem, jediné co mě tak napadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Ty brýle obalit pěnovou protiskluzovou podložkou. Tam nevozím nic, max. papírové peníze tam strkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 manzelce se tam vejdou i s pouzdrem:) takze taky nic nevrze:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Tak tak, v měkčím pouzdře a ani o nich nevím. Já tam mám náhradní dioptrické stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 podla mna by stacilo vystrihnut do tej schranky z tej protismykovej podlozky a dat dnu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubyk Vloženo 6. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 dakujem za tipy, do latkoveho puzdra to nechcem davat, lebo je to neprakticke keby som to za jazdy odtial vyberal, takze to asi vyriesim tou obojstrannou paskou a mekou penovou podlozkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 (editace) Ja tam vozím síce len slnečný/polarizovaný magnetický klip k dioptrickým okuliarom ale schránku som (tak nejak automaticky) vystlal handričkou na okuliare, takže neviem či to by to bez nej vrzgalo Keď tak vyskúšaj ak si ešte nič nelepil Editováno: 6. Únor 2018, autor: Helmic-Svk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Sice mi nevrže a nic tam nevozím, ale zaprasená je děsně. takže zatím jsem neřešil odkuď se to bere. Prostě je černá jak bota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zkr72 Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 To zaprasení mohu potvrdit, zdroj jsem nezkoumal, ale dělala to už Octavia II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubyk Vloženo 16. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 ja som ju mal tiez spinavu, robila to aj fabia 2, neviem odkial to je..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 To schránku mám černou i já u každého auta. U Octávie taky. Tak nevím kde soudruzi ze škody udělali chybu. Navíc se to špatně i umývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.