Publikováno Listopad 5, 20177 r Kolega hubo44 našel tento maďarský článek o Roomsteru 1.4 16V s najetým milionem km: http://iho.hu/hir/egymillio-mav-os-kilometer-kozuton-171104
Listopad 5, 20177 r jjj vuz jezdil denně dlouhé štreky, což je určitě něco jiného než drkotaní po městě.. dalíš důležitá věc- motor měl pravidelný a odborný servis.. . dík za odkaz
Listopad 5, 20177 r U nas nikdo nema 1000000 km, bo 90% vozidel ma stocene tacho . Je to smutne ale pravda
Listopad 5, 20177 r Úcty hodný nájazd na benzinový motor. Chcel by som počúť ako zneje po toľkých KM ten motor. Pretože mne po 257tkm skôr pripomína dieslový zvuk A nemyslím, že by som sa o motor nestaral.
Listopad 6, 20177 r Mňa skôr zaráža, že na takú porciu kilometrov kúpili benzínový motor. Za peniaze ktoré mohli ušetriť len na spotrebe, mohli kúpiť už ďalšie 2 slušne vybavené Roomstre s naftovým motorom, alebo 3 v nižšej výbave. To vozidlo inak používala bezpečnostná služba Maďarských štátnych železníc, a vo viacerých zmenách s ním denne najazdili okolo 500 až 600 km. Takže to ani nie je typický hltač diaľničných kilometrov.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.