palev Vloženo 4. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2022 Super, diky, to jsem nikde nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 5. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2022 Myslím si, že není potřeba nikam nic cpát. Aktualizace map se provádí automaticky, cca jednou za dva měsíce. Pozná se to podle čísla (rok a měsíc). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 15. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2023 Dnes jsem zkoušel stáhnout mapové podklady pro Karoqa 2019 MIB2 Amundsen a napsalo mi to: "Data k mapovým podkladům nebyla nalezena. Kontaktujte prosím dealera." Znamená to, že mi bezplatný update skončil...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 2. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2024 Otec si poridil tento mesic Karoq Drive (tj s podporou navigace na MIB3, ale bez aktivovane navigace v shopu). Shop connectu pise aktivace pro Bolero za cca 10KKc a infotainment online 990Kc s podminkou aktivni navigace. Ok proc ne, Nicmene platit to nechceme, pry mu staci Android Auto = mapy cz, nebo externi behem covidu koupeny tomtom (holt 60+clovek:)). Nicmene v update portalu mi to nabizi nove mapove podklady ECE 2025 (29GB, tj asi to co @wirer zminoval v nejakem jinem vlakne). V aute ma v Informacich o systemu Navigacni databaze: 2212. Takze jsem mu to chtel updatovat. Nicmene jak poznam, ze se neco deje. Jako ITak jsem zvykly na nejakou reakci ze se neco spustilo atd. V manualu je jen strcte usb do portu a idelne jej tam trvale nechte. To jako vazne? Nebo pokud neni plnohodnotna Navi, tak update nejde? Flashka nova USB-C 128GB formatovana jak chteli na exFAT. Prehravani medii ji pravdepodobne vidi, jelikoz psal zadne soubory k prehravani. Jedine co jsem neresil je alokacni velikost. V tom PDF ji nezminuji a na obrazku vypada, ze nechavali vychozi. Nicmene v update portalu v (i) zminujou 4096 Byte. Muze to hrat roli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.