Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Super, diky, to jsem nikde nenasel

Myslím si, že není potřeba nikam nic cpát. Aktualizace map se provádí automaticky, cca jednou za dva měsíce. Pozná se to podle čísla (rok a měsíc).

• 1 rok později...

Dnes jsem zkoušel stáhnout mapové podklady pro Karoqa 2019 MIB2 Amundsen a napsalo mi to: "Data k mapovým podkladům nebyla nalezena. Kontaktujte prosím dealera." Znamená to, že mi bezplatný update skončil...??

• 1 rok později...

Otec si poridil tento mesic Karoq Drive (tj s podporou navigace na MIB3, ale bez aktivovane navigace v shopu). Shop connectu pise aktivace pro Bolero za cca 10KKc a infotainment online 990Kc s podminkou aktivni navigace. Ok proc ne, Nicmene platit to nechceme, pry mu staci Android Auto = mapy cz, nebo externi behem covidu koupeny tomtom  (holt 60+clovek:)).

Nicmene v update portalu mi to nabizi nove mapove podklady ECE 2025 (29GB, tj asi to co @wirer zminoval v nejakem jinem vlakne). V aute ma v Informacich o systemu Navigacni databaze: 2212.

Takze jsem mu to chtel updatovat. Nicmene jak poznam, ze se neco deje. Jako ITak jsem zvykly na nejakou reakci ze se neco spustilo atd. V manualu je jen strcte usb do portu a idelne jej tam trvale nechte. To jako vazne?

Nebo pokud neni plnohodnotna Navi, tak update nejde? Flashka nova USB-C 128GB formatovana jak chteli na exFAT. Prehravani medii ji pravdepodobne vidi, jelikoz psal zadne soubory k prehravani. Jedine co jsem neresil je alokacni velikost. V tom PDF ji nezminuji a na obrazku vypada, ze nechavali vychozi. Nicmene v update portalu v (i) zminujou 4096 Byte. Muze to hrat roli?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.