Publikováno Listopad 8, 20177 r Ahoj mám dotaz a nikde jsem tu v tématech nenašel stejný problém. Jde s tímto rádiem dodělat připojení telefonu a handsfree? Je to v Superb II rok 2009
Listopad 8, 20177 r Autor ju to jsem cetl ale nikde další info není jen že by mělo jak to zjistím zda-li to moje to zvládne?
Listopad 8, 20177 r Ani tak to není o rádiu, jako o jednotce HF pod sedadlem spolujezdce... Pokud tam není, tak se musí koupit jednotka + natáhnout kabel a anténa. + vše nakódovat. Předpokládám, že MAXIDOT a multifunkční volant máš.... (jinak asi pešek) Upraveno Listopad 8, 20177 r od prassat
Listopad 8, 20177 r Autor ano to mám pod sedadlem jsem nic neviděl teda né nějakou krabičku pouze elektricky ovladani sedacky. A popřípadě kde koupit aby to nevyšlo na stejné peníze co nové rádio
Listopad 8, 20177 r Autor popřípadě jaká je přesně potřeba ta jednotka aby to komunikovalo s mým rádiem?
Listopad 8, 20177 r zkusil bych se tebou poptat uživatelů Milhausek nebo Rolbař, ti se instalací zabývají.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.