jrov Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 Mám Fábii před FL a hledám ve spínací skříňce PIN na kterém bude napětí až do vyndání klíčku ze spínačky. Tj. ten který umožní, že originál rádio hraje dokud nevytáhnu klíč a pak se vypne. Našel jsem zatím PIN ACC na kterém je napětí když je klíč v ACC poloze. Nainstaloval jsem rádio které je na CANBUS 2.0 a pořídil převodník, který se napojí na spínací skříňku a podsvětlení a předá rádiu tyto informace po CANu 2.0. Převodník CAN 1.6 - 2.0 řešit nechci. díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 Ahoj. Zkontrolujte se pojistky: - obrysovky - zasuvku +12V - vystrazne svetla - osvetleni kufru nebo schranky spolujezdce. Nemohu Ti rict cisel pojitek bo mam fabie facelifting, a tamhle jsou jine cisla pojistek. Cisel musis se sam pohhledat. Napsat jsem Ti veci na kterech je stale +12V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 Hledáš tzv. S-kontakt - ve spínačce by to měl být kontakt 86s, v pojistkovém boxu pod volantem pojistka č. 19. Vše už se řešilo zde, máš to tam i s fotkou spínačky a odkazem na schéma. Založil jsi duplicitní téma, což je proti pravidlům fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 (editace) Zdravím,chcem sa spýtať na chovanie mojej spínacej skrinky pri štartovaní. Štandartný postup:zasunutie kľúča a pootočenie do polohy aby zasvietili kontrolky,pootočenie kľúča-štartovanie,po naskočení motora uvoľnenie kľúča. Neštandartne:zasunutie kľúča a pootočeniedo polohy aby zasvietili kontrolky,pootočenie kľúča-štartovanie,motor nechce naskočiť,dlhšie točenie,po uvoľnení kľúča (motor nebeží)zrazu naskočí. Bude vadná zapaľovacie skrinka tzv.orech? https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/4b0905849-spinacia-skrinka-de-12042.html Editováno: 20. Červen 2020, autor: kimmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.