Michal346 Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 (editace) Cautete, som majitelom F1 47kW(BME), naj.114000. Par dni dozadu sa mi rozsvietila zlta kontrolka, v serv. na diagnostike zistili vadnu l-sondu za katal., ktoru nasledne vymenili. Vymena pomohla na cca.300km. V servise mi povedali ze to bude uz len katalyzator, ale vyhodit 300€ pred vianocami Dnes som sa pripojil cez VAG(vcds) a vyhodilo nasledovnu chybu. 1 Fault Found 18528 - Post-Catalyst Oxygen (Lambda) Sensor Correction; Bank 1: Too Lean P2096 - 007 - Short to Ground - Intermittent. Ak to je predsa kat., tak je mozne pouzit aj univerzal za 80-100€ ? Dakujem za rady. Editováno: 10. Listopad 2017, autor: Michal346 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Katalyzatorom to nebude prečitaj si toto pozorne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal346 Vloženo 10. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 "hubo 44" prosim Ta a co to je ? v servise povedali ze ked vyhodi znova chybu l.sondy po vymene, tak to je jedine katalyzator. Tiez som si neni tomu isty. Porad prosim, budem ti velmi vdacny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Tomuhle moc nerozumím, ale z Hubova obrázku jsem vyčetl, že máš chudou směs. Tak asi bych koukl, jestli ti někde nepřisává vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Tak tak chuda zmes je problem nie lamda sonda. (pisal mi Michal346 SZ tak tam su odpovedal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal346 Vloženo 11. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 cavte, prosim Vas a neviete cim by mohla byt sposobena ta chudobna zmes ? Najradsej by som do servisu nesiel. Skontrolovat hadicu, vymenit sviecky, vynulovat chybu ... viem aj doma. Vdaka za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 (editace) Netesni ti saci potrubi. Omrkni zpuchrele hadice, dotahni vsechny sponky atd. Jsou i nejaky postupy, jak najit misto prisavani pomoci benzinu v rozprasovaci. Jestli kouříš, tak třeba i takhle se to dá Editováno: 11. Listopad 2017, autor: tomik.cesko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal346 Vloženo 22. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 zdar, stale mi vyhadzuje tuto chybu, 18528 - Post-Catalyst Oxygen (Lambda) Sensor Correction; Bank 1: Too Lean P2096 - 007 - Short to Ground - Intermittent. please nenapada nikoho nic ? Kontrolu sac.potrubia som zbezne robil. V kazdom servise hovoria nieco ine a zoberu prachy len za to ze to napoja na VAG a ked pocujem nazory ze "jazdite na aute pokial sa situacia nezhorsi/nezlepsi", tak to sa mi zda divne. Ako podrobne skontrolovat to sanie ? alebo sa zamerat na tu chybu P2096 ? zeby skrat na kabloch ? Vdaka za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cavole Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 jak jsi pořešil tuto chybovou hlášku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.