Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Cautete,

som majitelom F1 47kW(BME), naj.114000.

Par dni dozadu sa mi rozsvietila zlta kontrolka, v serv. na diagnostike zistili vadnu l-sondu za katal., ktoru nasledne vymenili.

Vymena pomohla na cca.300km. V servise mi povedali ze to bude uz len katalyzator, ale vyhodit 300€ pred vianocami :(

Dnes som sa pripojil cez VAG(vcds) a vyhodilo nasledovnu chybu.

1 Fault Found

18528 - Post-Catalyst Oxygen (Lambda) Sensor Correction; Bank 1: Too Lean

P2096 - 007 - Short to Ground - Intermittent.

Ak to je predsa kat., tak je mozne pouzit aj univerzal za 80-100€ ?

Dakujem za rady.

Editováno: , autor: Michal346
Vloženo

"hubo 44" prosim Ta a co to je ?

v servise povedali ze ked vyhodi znova chybu l.sondy po vymene, tak to je jedine katalyzator. Tiez som si neni tomu isty.

Porad prosim, budem ti velmi vdacny.  

Vloženo

cavte, prosim Vas a neviete cim by mohla byt sposobena ta chudobna zmes ? Najradsej by som do servisu nesiel. Skontrolovat hadicu, vymenit sviecky, vynulovat chybu ... viem aj doma.

Vdaka za radu.

Vloženo (editace)

Netesni ti saci potrubi. Omrkni zpuchrele hadice, dotahni vsechny sponky atd. Jsou i nejaky postupy, jak najit misto prisavani pomoci benzinu v rozprasovaci.

Jestli kouříš, tak třeba i takhle se to dá -_- 

Editováno: , autor: tomik.cesko
  • o 2 týdny později...
Vloženo

zdar,

stale mi vyhadzuje tuto chybu,

18528 - Post-Catalyst Oxygen (Lambda) Sensor Correction; Bank 1: Too Lean

P2096 - 007 - Short to Ground - Intermittent.

please nenapada nikoho nic ? Kontrolu sac.potrubia som zbezne robil. V kazdom servise hovoria nieco ine a zoberu prachy len za to ze to napoja na VAG a ked pocujem nazory ze  "jazdite na aute pokial sa situacia nezhorsi/nezlepsi", tak to sa mi zda divne.

Ako podrobne skontrolovat to sanie ? alebo sa zamerat na tu chybu P2096 ? zeby skrat na kabloch ?

Vdaka za rady.

• o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...