ondrej_gahura Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Zdravím, mám problém s Columbusem v Octavii III RS(10/2014), ani z karty a ani z usb nepřehraje video(avi,mp4)-pouze hudbu, zkoušel jsem formátovat na fat32, exfat, ntfs, ale marně, děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej_gahura Vloženo 11. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 před 10 hodinami, Aleš_BX napsal: a z DVD? ano, dvd přehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Tak máš svá videa v moc vysoké kvalitě. Max. zvládne kvalitu "DVD". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej_gahura Vloženo 11. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 před 2 minutami, ferda25 napsal: Tak máš svá videa v moc vysoké kvalitě. Max. zvládne kvalitu "DVD". konvertoval jsem je do 720x576 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Datový tok??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej_gahura Vloženo 11. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 před 5 minutami, ferda25 napsal: Datový tok??? H.264/AVC, 25 fps, 3.40 Mbit/s, AAC audio @ 48 kHz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Necituj bezprostředně předcházající příspěvek - dodržuj pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 (editace) Tj. high definition.....když nastavíš výstup klasický DVD PAL bude vše fungovat(tj....mpeg2) To je vlastně další důvod proč lidé vlastně přehrávání u MIB2 jednotek už skoro neřeší a řeší mirrorlink přes který si následně pouští i televizi nebo hbogo...atd. + vše co mají v telefonu přehrají aniž by museli něco někam převádět. Nemluvě o faktu, že MIB2 jednotky moc nečtou pálená DVDčka. Telefon s androidem vyjde mnohem levněji než dostavba televizního tuneru. Nemluvě o faktu, že současná verze tv-tuneru bude za pár let zcela nefunkční. Editováno: 11. Listopad 2017, autor: ferda25 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej_gahura Vloženo 11. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 prisel jsem na to, ze prehraje videa pouze v 360p a to jak mpg, tak mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 Borci, je nějaká možnost připojení HDMI zařízení do Columbuse? Abych řekl pravdu, tak mne moc nebaví konvertovat všechny filmy do té debilní kvality... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Limetka Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 To by mě zajímalo taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.