Publikováno Listopad 10, 20177 r Zdravím, mám problém s Columbusem v Octavii III RS(10/2014), ani z karty a ani z usb nepřehraje video(avi,mp4)-pouze hudbu, zkoušel jsem formátovat na fat32, exfat, ntfs, ale marně, děkuji za rady.
Listopad 11, 20177 r Autor před 2 minutami, ferda25 napsal: Tak máš svá videa v moc vysoké kvalitě. Max. zvládne kvalitu "DVD". konvertoval jsem je do 720x576
Listopad 11, 20177 r Autor před 5 minutami, ferda25 napsal: Datový tok??? H.264/AVC, 25 fps, 3.40 Mbit/s, AAC audio @ 48 kHz
Listopad 11, 20177 r Tj. high definition.....když nastavíš výstup klasický DVD PAL bude vše fungovat(tj....mpeg2) To je vlastně další důvod proč lidé vlastně přehrávání u MIB2 jednotek už skoro neřeší a řeší mirrorlink přes který si následně pouští i televizi nebo hbogo...atd. + vše co mají v telefonu přehrají aniž by museli něco někam převádět. Nemluvě o faktu, že MIB2 jednotky moc nečtou pálená DVDčka. Telefon s androidem vyjde mnohem levněji než dostavba televizního tuneru. Nemluvě o faktu, že současná verze tv-tuneru bude za pár let zcela nefunkční. Upraveno Listopad 11, 20177 r od ferda25
Listopad 18, 20177 r Borci, je nějaká možnost připojení HDMI zařízení do Columbuse? Abych řekl pravdu, tak mne moc nebaví konvertovat všechny filmy do té debilní kvality...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.