Publikováno Listopad 14, 20177 r Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jde zaměnit motor 1.4 16V 55KW BKY, místo původního 1.4 16V 55kw AUA? Prozatím moc děkuji! Upraveno Listopad 15, 20177 r od Pawouk Upraven název tématu.
Listopad 14, 20177 r Pasovať pasuje len čo hovori u vas legislativa či sa nemusi dodržať kod motora to neviem.
Listopad 14, 20177 r Autor Ok, díky za info. Ještě bych se chtěl zeptat, jestli jde zaměnit motor co byl původně s automatem a dát ho na manuál ? Není tam nějaká změna v uchycení převodovek ? Řídící jednotky jsou stejné jak u automatu tak manuálu ?
Listopad 15, 20177 r před 13 hodinami, hubo44 napsal: Pasovať pasuje len čo hovori u vas legislativa či sa nemusi dodržať kod motora to neviem. u nás je to stejné - musí.
Prosinec 10, 20177 r Moje zkušenost - zadřený motor s automatickou převodovkou, motor z manuálu tam nacpat nešel - jiné uchycení. Měl jsem AUA, teď je tam BKY a loni na STK remcali, že to tak nemůže být. Ale pustili mě.
Leden 5, 20187 r hubo44: tezko rict, melo to 200tkm nalitane, olej tam byl, asi pistni krouzky. Nejdriv to zhaslo na dalnici, odtah do servisu, tam pry vycistili saci kos, vymenili olej a v poradku. 1000km to jezdilo a zadrelo se to uplne. Od te doby jsem v tom servise radsi nebyl:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.