Meteorite Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Ahoj, vlastním Škodu Fabii r.v. 2012 a ve spodní části předních dveří jsem našel v odtokových dírách "plastovou záslepku". Ve dveřích se nacházejí tři odtokové díry, přední a zadní je volná a uprostřed je právě tato "plastová záslepka" - viz foto. Mám k vám prosbu. Je to tak schválně z výroby, nebo v automobilce zapomněli prostřední díl ze dveří oddělat, stejně jako je tomu u Hyundai i30? Jak to máte vy? Děkuju za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteorite Vloženo 21. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 Odpovím si sám, když nikdo nic. Kouknul jsem do jedné Fábky na parkovišti a je tak. Uprostřed mají Fabie plastovou krytku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 To bude otvor o větším průměru,určený na vystříkání dutiny dveří voskem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 Pokud vím, tak jsou ty spodní otvory čtyři a krytka je na dvou prostředních. I na mém autě to tak je. Jen doplním, že ty krytky svou konstrukcí umožňují odtok vody která se dostane do dveří. Tedy když neodteče těmi krajními nezakrytými otvory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.