Publikováno Červen 20, 200718 r Mám na autě paket pro špatný cesty - tedy zvýšený podvozek. Pomocí čeho to je prosím dosaženo ? Slyšel jsem už obě varianty - tlumiče / podložky. Pokud bych se chtěl dostat na normální výšku co budu muset vyměnit - tlumiče, péra ....... A pravděpodobně udělat komplet geometrii.
Červen 25, 200718 r Tak tohle mne zajima taky...ale opacne. Vzhledem k umisteni chalupy rodicu a stavu mistnich cest v JIzerkach...by se mi to libilo. Vite taky nekdo, jestli je tam nejakej spec. kryt na podvozku...? Nebo je to jenom zvysenim...?
Červen 25, 200718 r Tak tohle mne zajima taky...ale opacne. Vzhledem k umisteni chalupy rodicu a stavu mistnich cest v JIzerkach...by se mi to libilo.Vite taky nekdo, jestli je tam nejakej spec. kryt na podvozku...? Nebo je to jenom zvysenim...? Co jsem viděl fabii a paket pro špatné cesty tak to bylo jen zvýšení o cca 1.5cm a žádný speciální kryt jsem neviděl, už od základu to je dost kryté alespon u mě.
Listopad 10, 201014 r Zdravím všechny nadšence a zároveň prosím o radu. Vlastním Fabia 1 facelift combi 1.4 16V 2006 55KW Elegance,najeto 144 tis.km a mám tam za příplatek paket pro špatné cesty. Rozhodl jsem se udělat komplet výměnu předních tlumičů včetně uložení,dorazů,ložiska,prachovek. V Etce jsem zjistil že tlumič pro paket špatné cesty má označení 6Q0413031BK a při googlování odpovídá u výrobců na tlumič dobíjený plynem. Jelikož mám možnost nakupovat v ELIT autodíly za hodně dobré ceny tak jsem se rozhodl pro SACHS ADVANTAGE dále jsem zjistil odlišnost v dorazech tak chci dát SWAG které podle Etky patří do paketu a jako poslední zase odlišnost je silentblok v horním uložení SWAG .Ložisko a prachovky vypadají podle Etky že nemají odlišnosti oproti seriové výbavě. Prosím nemá někdo zkušenost s výměnou a může poraďit jestli nedělám v mé úvaze někde chybu ? Děkuji všem za případnou pomoc při mém problému.
Únor 25, 201213 r Zdravim, mam takovy maly problem. Potreboval bych poradit jake tlumice od firmy Kayaba pouzit na me Fabii kombi 1,4 TDI s paketem pro spatne cesty. Zjistil jsem, ze vzadu jsou o chlup delsi tlumice nez u normalniho podvozku, ale vepredu jsem nezjistil jaky je v tlumici od normalu rozdil. Prosim poradte, popripade uvedte nejaky objednaci cisla tlumicu na cele auto. Diky za rady. Cudi
Únor 25, 201213 r Nemam ted moznost se podivat, ale proc to delat slozite, kdyz existuji originalni dily? S nima mas vzdy naprostou jistotu spravneho osazeni. A cena uz neni argument (pokud tedy nemas nejakou extra slevu).
Únor 25, 201213 r Vim, ze existuji original dily, ale uz jen z principu je tam nechci. Ve Skodovce je to zbytecne drahe a s touto spolecnosti jsem nadobro skoncil. Krome kloudneho auta me tato spolecnost nic pozitivniho neprinesla. A myslim si ze jsem se u nich spalil mockrat. Proste tam chci mit tlumice KYB. Vim ze jsou kvalitni a za druhe mam na ne velkou slevu. Staci mi pouze cisla. Diky
Listopad 24, 20177 r Ahoj, čeká mě výměna tlumičů. Mám standardní podvozek a rád bych tam dal tlumiče a péra které odpovídají paketu pro špatné cesty. Problém je, že nevím jaké. Koukal jsem do online verze Etky a tam nejsem schopen najít tuhost pružin podle indexů. Například - Z výroby mám na předku pružinu AD, někde se mi podařilo vygooglit že AD je pro rozsah zatížení 541-570kg, ale už jsem nikde nenašel která pružina z paketu pro špatné cesty (indexy P,Q,R,S,T,AA,AB) by měla ekvivaletní nebo podobný rozsah zatížení. Dá se to najit v instalované verzi ETKY? Popřípadě mohl by mi tu někdo poradit jakou zvolit? Auto je F1 combi, AME/FNK bez nějaké další spešl výbavy. Díky Upraveno Listopad 27, 20177 r od milap
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.