Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Orientance nacenene z origoservisu.. Superb 3 iV 1.4 TSI, svíčky 3.000, olej dsg 11.000, olej motorovy 6.000, brzdovka 1.600.. snad s dani.. 

Origo VAG olej a filtr jinak v nakupu z netu za 1800,- svíčky po 480,-

Editováno: , autor: frogale
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Zeptám se, chtěl si vysloveně roční prohlídku nebo inspekční? Nebo jaké bylo tvoje zadání? Nebo servis udělal prohlídku dle pokynů v DP, stavu km/času? 

Já totiž chodím každý rok na prohlídku a třeba o kontrole karoserie nebo podvozku v protokolu není ani slovo. 

Vloženo

Moc jsem nerikal, auto zacalo pozadovat servis, vychazelo to na 120k. Olej si delam sam. Poptal jsem par servisu mailem na "auto hlasi nutnost servisu" a "asi po 30 tisicich" a ze nechci olej. Nechodim nejak preventivne. Nekdo napsal 24 tisic, tenhle servis 16 a bylo to nakonec jen 13. Vsechny servisy na email volaly zpet, vetsina dle VIN vedela, ze je potreba dsg olej, vymenit svicky, zkontrolovat stresni okno a vymenit brzdovku. Ty veci v seznamu jsou (asi) predepsany skodovkou ve 120k a zda se, ze primo k danemu VIN (strecha, hybrid atd.). Ale meli problem s tim vlastnim olejem. Rikal typek neco o tom, ze za 4 stovky navic to budu mit zapsany jako servisni prohlidku v systemu, jinak by to bylo jen jako nejaka poznamka nekde. Ale nakonec to asi ani nenauctoval, tak nevim. Pouzila se tzv. sekova knizka (15% sleva na dily pro auta starsi 4 let) a podle myho se nejak upsali a dali 15% i na praci.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj, tak dnes mám za sebou první servis po 2 letech/30 tis. km. Cena 8 317 Kč. 

Co mě ale hodně překvapilo jsou servisní intervaly vždy 2 roky/30 tis. km. Od kdy to tak je? Potěšilo mě to.

20250721_181603.jpg

Vloženo

Myslím si, že to tak je už dávno, ale premenlivý interval výmeny oleja môže zamiešať karty, keď ťa napríklad pošle na výmenu oleja po 20 tisíc km (podľa štýlu prevádzky vozidla).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...