Kokeš Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Čím ošetřit letní pneu aby byly na new sezonu fit???A ještě jeden dotázek,čím si natíráte pneu aby byly na srazech takový lesklý??? Kdyby to tu někde bylo už tak pls lock neskór delete,ale já to nikde nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 ja je nicim nenatiram a jsou fit porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Použít lze například toto: http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DM...&idzbozi=273305 nebo: http://www.auto-samolepky.cz/product_info....roducts_id/2076 nebo: http://www.velvana.cz/index.asp?page=600&catalogItem=112 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Prostě jednoduše použiješ silikonovej spray. Ale pokud si pak budeš chtít nechat něco nalakovat, tak na to že používáš silik. spray upozorni lakýra nebo se jinak zblázní při lakování :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Já používám při uložení pneu spej od "coyote". Je výborný, nesmrdí, ba naopak. Můžu jen doporučit. Pneu jsou po aplikaci jako nové, a to i když je za půl roku vyndáš na novou sezónu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Já používám při uložení pneu spej od "coyote". Je výborný, nesmrdí, ba naopak. Můžu jen doporučit. Pneu jsou po aplikaci jako nové, a to i když je za půl roku vyndáš na novou sezónu. Presne toto pouzivam na pneu a aj na vsetky vonkajsie plasty a som maximalne spokojny. Odporucam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Ja pouzivam nejaky ozivovac vzhladu, vyzeraju potom ako mokre. Pozor vsak nanasat iba na vonkajsiu stranu nie na behun!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Já na oživení každé jaro pořizuji nové pneumatiky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 no kdyz jezdis jako vepr a za sezonu zhoblujes gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Gumáci mi říkali,že na pneu se silikón nesmí dávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Pěna na pneu! Je to tade trošku drahý ale pak je to mr*a! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Gumáci mi říkali,že na pneu se silikón nesmí dávat ne na vzorek, páč to pak klouže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Ale prd... Staci kousek popojet a uz to na vzorku nemas Jinak taky pouzivam toho Kokota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 já taky furt dříf používal pěnu, pak ji najednou už tady nikde neměli, tak teď občas nějakou tu srajdu v nádobce s pumpičkou(zaboha si nevzpomenu jak se to jmenuje-je to čistič a zároveň lesk-přímo na pneu) a na srazech nouzově(teď dost často) silikon(na boky pneu, ať se pořídně lesknou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 ArmorAll prodava vybornou penu, bohuzel je ale taky prehnane draha, takze ji nekupuju, protoze mi to prijde zbytecny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Ja tymto pripravkom moc neverim.Donedavna som mal ArmorAll rozprasovac na pneu (taka modra vodicka) ,sice boli pneu pekne ale vydrzalo to max 2 dni.Pouzival som aj peny s kefami a aj tak mi pneu pocase vybledli a stratili glanc.V poslednej dobe mi pneu impregnuje susedin pes,asi ho budem musiet zakomponovat do pneumatiky zmrda maleho dzudo sek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Me stvalo, ze moje zadni pneu mely takovou světle šedou barvu. Tak jsem koupil tohle, navic s napisem "extra black". Stalo to par korun a je to znat. Gumy maj ted takovou zdravou cernou barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Cena řádově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Me stvalo, ze moje zadni pneu mely takovou světle šedou barvu.Tak jsem koupil tohle, navic s napisem "extra black". Stalo to par korun a je to znat. Gumy maj ted takovou zdravou cernou barvu. to je to vono, jak nevim jak se to menuje, jak používám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Gil: asi 75,- Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 u nás v pneuservisu sem to kupoval tušim kolem 60kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Nejlepsi je veprove sadlo nebo olivovej olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Nejlepsi je veprove sadlo nebo olivovej olej To jsem zvědavý, co se bude hodit na hnědé pneumatiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Nejlepsi je veprove sadlo nebo olivovej olej To jsem zvědavý, co se bude hodit na hnědé pneumatiky a co to máš za hnedý gumy, nějaký jetý ne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Čím ošetřit letní pneu aby byly na new sezonu fit???A ještě jeden dotázek,čím si natíráte pneu aby byly na srazech takový lesklý??? Já si myslím, že než čím gumy natřít je důležitější jak je uložit, aby se ti např. nezešišatěly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.