standho Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Zdarec, mám takový dotaz ohledně výměny lambdy té první před katem. Před výměnou pořád vykazovala chybu první řada válců přerušovaná data Před výměnou staré lambdy jsem měl průměrnou spotřebu vždy po startu cca 12L a pak začla klesat ale po výměně lambdy za novou od Bosche mi začíná průměrná denní spotřeba na cca 25L podle vise se nemusí nic adaptovat, že by si měla jednotka přispůsobit data. co je na tom pravdy a proč se najednou zvedla spotřeba??? Octa 1,6 75KW 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 VAG je čistý? Je to správná lambda? Je správně zapojená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standho Vloženo 10. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 před 7 hodinami, noxik600 napsal: VAG je čistý? Je to správná lambda? Je správně zapojená? vagem jsem to projel a čistý, ikdyž mi to jednou zahlásilo že data z lambdy jsou sporadická data Lambda je origo Bosch https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0998262d-lambda-sonda-1-4-16v-1-6-1-8t-2-0-bosch-4705.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Udělej základní nastavení a vytvoř readines kód. Tam proběhne kontrola lambda sond atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standho Vloženo 10. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 (editace) před 2 hodinami, KaJe napsal: Udělej základní nastavení a vytvoř readines kód. Tam proběhne kontrola lambda sond atd. Editováno: 10. Prosinec 2017, autor: standho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Ti půlka věci nějak nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standho Vloženo 14. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 V 12. 12. 2017 na 9:11, KaJe napsal: Ti půlka věci nějak nefunguje. Asi špatné spojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.