Publikováno Prosinec 11, 20177 r Kluci nevím jestli se to tu řešilo,koupil jsem rapida a zajímalo by mě jestli tam mám asistent rozjezdu do kopce .Jestli to zjistím podle kodu v servisní knížce,nebo jakým způsobem díky.
Prosinec 11, 20177 r zastav v kopci pust brzdu a jestli zustane auto 2-3 vteriny zabrzdeny tak mas. po tom se samo odbrzdi.
Prosinec 11, 20177 r Autor Je tu někdo kdo asistent má z výroby a zdělil by jak je to označeno(kód)v servisce.Díky
Prosinec 11, 20177 r rovnou napiš že chceš vědět jak se to kóduje, protože pokud potřebuješ vědět jestli to máš, tak není nic lehčího než vyjet na kopec a zastavit...
Prosinec 11, 20177 r Autor nepotřebuju vědět jak se to kóduje!potřebuju znát označení to je vše,to je tak těžký napsat ten kód.
Prosinec 11, 20177 r zistíš to na základe VIN kódu napríklad. a rozčuľovanie sa nepomôže https://skoda.7zap.com/se/vin/
Prosinec 11, 20177 r Autor Ještě dotaz, dá se to ve škodovce nakódovat přes řídící jednotku nebo se musí něco dokupovat a předělávat?Díky za odpověď
Prosinec 11, 20177 r kódovanie. ale Škodovka pravdepodobne nebude taká ochotná a bude sa vyhovárať, že to nejde. skôr sa obráť podľa lokality niekoho z fóra
Prosinec 12, 20177 r Autor Máš pravdu Škodovka to neudělá,dnes jsem se stavil do dvou autosalonu a oba mi tvrdily že to nejde že na to nemají program.
Prosinec 12, 20177 r před 23 hodinami, ALEX 236 napsal: Díky ti za info,podle vin tam rozjezd není.Ještě jednou dík za ochotu. Protože nechápu tvůj postup. Zjistil jsi podle VIN že tam asistent není a odejdeš s informací že ho tam nemáš, ale kdyby jsi koupil Rapida po mě, tak dle VIN tam není, ale fyzicky ano, protože jsem si to nechal dokódovat, protože to stojí 200Kč, ale u Škody to bylo za příplatek 2tis. Jediný jistý je sednout do auta a zkusit fyzicky...
Prosinec 12, 20177 r Autor Auto jsem koupil od prvního majitele přes Škodovku,jezdí s ním žena a právě včera mi řekla že ji auto v kopci necovne(já osobně jsem to nezkoušel)tak jsem myslel že je tam ten asistent,tak sem potom začal pátrat jak to je.Tak sem se tady na fóru chtěl na to zeptat,jestli to nepoznám z kódu než do toho vlezu a pudu to zkusit.
Prosinec 12, 20177 r Promiňte, ale nebylo rychlejší to jít vyzkoušet? Jestli to dobře chápu, tak to vlastně nevis ještě ani dnes!? :-) Upraveno Prosinec 12, 20177 r od Dodi 15
Prosinec 13, 20177 r Autor Jasně že je to nejlepší vyzkoušet a ví se to hned,do auta se dostanu až o víkendu tak to prubnu a dám vědět.Kdyby to tam náhodou nebylo je tu někdo kdo by mi to tam dokódoval ze nějakej poplatek.Díky
Prosinec 13, 20177 r Autor Nevidím v tom drama jako ty,když to nemůžu fizicky na autě vyskoušet když ho momentálně nemám doma a zkoušku provedu až o víkendu!
Prosinec 16, 20177 r Taky mám zájem o kódování a taky Morava. Ty 2000 se mě nechtělo dávat, ale občas se to hodí.
Prosinec 16, 20177 r Autor Tak po dnešní zkoušce zjištěno že to auto nemá.Jsem taky z Jižní Moravy kdyby tady byl člověk co se kódováním zabívá tak mám zájem.
Prosinec 27, 20177 r Niekto z okolia Púchova ? Tiež by sa hodil. Upraveno Prosinec 27, 20177 r od rasto.p doplnenie textu
Prosinec 29, 20177 r Asistent rozjezdu do kopce super věc. Doporučuju. Mám také asi před 2 lety dokódováno od kamaráda kamaráda v Turnově
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.