ALEX 236 Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Kluci nevím jestli se to tu řešilo,koupil jsem rapida a zajímalo by mě jestli tam mám asistent rozjezdu do kopce .Jestli to zjistím podle kodu v servisní knížce,nebo jakým způsobem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 zastav v kopci pust brzdu a jestli zustane auto 2-3 vteriny zabrzdeny tak mas. po tom se samo odbrzdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 11. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Jasně nezkoušel jsem to,nevíš jaký je to kod abych se mrkl do servisky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 jezis to nevim ja to mam z vyroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 11. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Je tu někdo kdo asistent má z výroby a zdělil by jak je to označeno(kód)v servisce.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 rovnou napiš že chceš vědět jak se to kóduje, protože pokud potřebuješ vědět jestli to máš, tak není nic lehčího než vyjet na kopec a zastavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 11. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 nepotřebuju vědět jak se to kóduje!potřebuju znát označení to je vše,to je tak těžký napsat ten kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 zistíš to na základe VIN kódu napríklad. a rozčuľovanie sa nepomôže https://skoda.7zap.com/se/vin/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 11. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Díky ti za info,podle vin tam rozjezd není.Ještě jednou dík za ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 11. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Ještě dotaz, dá se to ve škodovce nakódovat přes řídící jednotku nebo se musí něco dokupovat a předělávat?Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 kódovanie. ale Škodovka pravdepodobne nebude taká ochotná a bude sa vyhovárať, že to nejde. skôr sa obráť podľa lokality niekoho z fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 12. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Máš pravdu Škodovka to neudělá,dnes jsem se stavil do dvou autosalonu a oba mi tvrdily že to nejde že na to nemají program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 před 23 hodinami, ALEX 236 napsal: Díky ti za info,podle vin tam rozjezd není.Ještě jednou dík za ochotu. Protože nechápu tvůj postup. Zjistil jsi podle VIN že tam asistent není a odejdeš s informací že ho tam nemáš, ale kdyby jsi koupil Rapida po mě, tak dle VIN tam není, ale fyzicky ano, protože jsem si to nechal dokódovat, protože to stojí 200Kč, ale u Škody to bylo za příplatek 2tis. Jediný jistý je sednout do auta a zkusit fyzicky... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 12. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Auto jsem koupil od prvního majitele přes Škodovku,jezdí s ním žena a právě včera mi řekla že ji auto v kopci necovne(já osobně jsem to nezkoušel)tak jsem myslel že je tam ten asistent,tak sem potom začal pátrat jak to je.Tak sem se tady na fóru chtěl na to zeptat,jestli to nepoznám z kódu než do toho vlezu a pudu to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 (editace) Promiňte, ale nebylo rychlejší to jít vyzkoušet? Jestli to dobře chápu, tak to vlastně nevis ještě ani dnes!? :-) Editováno: 12. Prosinec 2017, autor: Dodi 15 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 13. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Jasně že je to nejlepší vyzkoušet a ví se to hned,do auta se dostanu až o víkendu tak to prubnu a dám vědět.Kdyby to tam náhodou nebylo je tu někdo kdo by mi to tam dokódoval ze nějakej poplatek.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Toto bola velka drama. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 13. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Nevidím v tom drama jako ty,když to nemůžu fizicky na autě vyskoušet když ho momentálně nemám doma a zkoušku provedu až o víkendu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXxTAZxXx Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Našel by se někdo z Moravy kdo kóduje? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host maxnuke Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Taky mám zájem o kódování a taky Morava. Ty 2000 se mě nechtělo dávat, ale občas se to hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 16. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Tak po dnešní zkoušce zjištěno že to auto nemá.Jsem taky z Jižní Moravy kdyby tady byl člověk co se kódováním zabívá tak mám zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXxTAZxXx Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Tak už sme 3. Alex odkud přesně ? Já z Kyjova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 17. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Znojmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasto.p Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 (editace) Niekto z okolia Púchova ? Tiež by sa hodil. Editováno: 27. Prosinec 2017, autor: rasto.p doplnenie textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Asistent rozjezdu do kopce super věc. Doporučuju. Mám také asi před 2 lety dokódováno od kamaráda kamaráda v Turnově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.