Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, chci se zeptat, dá se ještě někde sehnat plexi předních světlometů na octu 1 po faceliftu? Případně jestli nějaká dobrá duše doma nemá nepotřebný kus?

Nějaký ... mi na kapotu vylil lepidlo či co to bylo a plast světla je zničený... v nejhorším budu muset koupit celý korpus xenonu, ale zkouším to nejdříve takhle, jestli někdo neporadí.

Díky moc.

Vloženo

Ahoj, plexi som našiel v amerike cena 100e za oba kusy čo sa mi zdá moc. Zohnal si celý korpus? Prípadne je kdesi na nete to k máni? :) Tiež riešim plexi ale preto lebo ich mám popraskané. Ďakujem za info. 

Vloženo

Cau, to je celkem hodne, jen za plexi, ozval se mi na foru jeden chlapek a mel doma starsi korpus, jelikoz menil za novy, takze jsem mel stesti :)

Jinak se da koupit na netu, pouze korpus novy, vyjde zhruba kolem 4000,- kc, coz je celkem dost...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...