kláca Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 jako pocatecni stav by se stim dalo neco delat jinak souhlas s ostatnima doladit cely auto nejlepe jine nez fabii ale kyc to zase neni sory ale mě to právě jako dost velikej kýč příde, jak ňáká lastura nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 jako pocatecni stav by se stim dalo neco delat jinak souhlas s ostatnima doladit cely auto nejlepe jine nez fabii ale kyc to zase neni sory ale mě to právě jako dost velikej kýč příde, jak ňáká lastura nebo co Nj, kláca má svůj překryt a ten je Best ! ;-) Každý má jiný vkus a v tom je to přece krásný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 já neřikám, že to co mám já je best, ale prostě jsou věci vkusný a nevkusný, a jsou lidi co maj vkus a co ho nemaj(nebo spíš postrádaj jakýkoli estetický cítění) tak to vidim já, to je fuk, ale když se člověk rozhlídne a vidí ty chudáky sprasený auta tak by brecel, nebo vraždil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 jsou lidi co maj vkus a co ho nemaj(nebo spíš postrádaj jakýkoli estetický cítění) A ty ses ve ktere skupine? Pri pohledu na tve auto, si nejsem jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 jsou lidi co maj vkus a co ho nemaj(nebo spíš postrádaj jakýkoli estetický cítění) A ty ses ve ktere skupine? Pri pohledu na tve auto, si nejsem jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 no tak to je teda drsňárna pánové.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Já to ale nemyslel jako urážku, ale byla to dobrá otázka na kterou mě taky zajímala odpověd! Proti tvýmu překrytu vůbec nic nemám, jelikož mám ten stejnej, akorát s menším rozdílem že ho mám slícovaný a zakitovaný s původním nárazníkem a mám ho drobně popraskaný po srážce s kočkou na dálnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 já se nezařazuju do skupin, ale ziju stim, že nemám na autě nic nevkusnýho a podobně , ale asi je tomu jinak(ikdyž ta připomínka mi docela od člověka co má falešnou koncovku vejfuku sedí ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 ikdyž ta připomínka mi docela od člověka co má falešnou koncovku vejfuku sedí ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 pre niekoho tuzing pre nikoho tuning, alebo kolko ludi tolko chuti. zase ak by boli auta na jedno kopyto, to by bolo dost na .... niekto ide do extremu, niekto cisto decentne. nechcem sa chvalit ale myslim ze mam najlepsi vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krowaczek Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 pre niekoho tuzing pre nikoho tuning, alebo kolko ludi tolko chuti. zase ak by boli auta na jedno kopyto, to by bolo dost na .... niekto ide do extremu, niekto cisto decentne. nechcem sa chvalit ale myslim ze mam najlepsi vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 urcite je to lepsie ako narazniky ala Japan Style co behaju po SK a CZ.. a mne osobne sa paci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 já se nezařazuju do skupin, ale ziju stim, že nemám na autě nic nevkusnýho a podobně , ale asi je tomu jinak(ikdyž ta připomínka mi docela od člověka co má falešnou koncovku vejfuku sedí ) Klííííd, nenech se vytáčet. Máš jedno z nejhezčích aut na fóru a bezkonkurenčně nejhezčí kola. Co se týká NiceOne(a), to je známý odpůrce jakýchkoliv úprav, dost se divím, že má na autě falešnou koncovku, vždyť to je přece zavrženíhodný tuzing, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 vždyť to je přece zavrženíhodný tuzing, ne? To je takova provokace na tuzery s ladenymi rourami od kamen za desetitisice Me se klacovo auto nelibi, a ani spousta dalsich votuzenych aut, ale netvrdil bych ze nemam esteticke citeni. Pro me je kouzlo v jednoduchosti (jsou zde na foru i takova auta) a ne v preplacanosti a extremu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 NiceOne: Ty jo, to je pro me novinka... To teda cumim, ze jsi az takovy priznivce seriovych designu... Ale proti gustu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Me se klacovo auto nelibi, a ani spousta dalsich votuzenych aut, ale netvrdil bych ze nemam esteticke citeni. Pro me je kouzlo v jednoduchosti (jsou zde na foru i takova auta) a ne v preplacanosti a extremu. No vidíš, mě se taky nelíbí přeplácanost a tuzing a právě proto se mi líbí Klácovo auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 vždyť to je přece zavrženíhodný tuzing, ne? To je takova provokace na tuzery s ladenymi rourami od kamen za desetitisice Me se klacovo auto nelibi, a ani spousta dalsich votuzenych aut, ale netvrdil bych ze nemam esteticke citeni. Pro me je kouzlo v jednoduchosti (jsou zde na foru i takova auta) a ne v preplacanosti a extremu. já nikomu nenutim, aby se mu moje auto líbilo jen si prostě myslim, že neni přeplácaný nebo extrémní!!(nebo vytuzinkovaný jak se teď řiká) ale tak pokud někdo vidí jednoduchou a estetickou upravu v autě nakolplim jako koza na "14" kolech a 165 galuskách s mrdapoklicema neni co řešit a to že někdo na autě vozí falešnou koncofku vejfuku, mi teda nepříde jako provokace někoho kdo má pěknej funkční laděnej vejfuk -příde mi to spíš jako trapná výmluva, za krok co udělal vedle auto si upravuju podle sebe, podle svího vkusu, podle toho jak se mi to líbí a jak mi to vyhovuje a samo taky proto abych se trošku odlišil od seriovejch aut okolo , ne proto že si myslim, že stoho bude ňákej závoďák nebo nevim co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Kláca: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 jedno je iste ze fabia, po vykonovej a technologickej stranke nieje auto na drasticky tuning. decentne zahladenia, dobre elektrony a male upravy. predsa len vytunit 1,2HTP, pripadne 1,4 do Fast and Furious rozmerov je dost komicke. to klaca: akoze auto mas dost v pohode, nechcem ta prilis chvalit aby si to potom nejako neodflakol a su napr. auta ktore su uz od vyrobi tak premakane ze na ne by som ziaden tuning nehadzal, napr. nove Audiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 jedno je iste ze fabia, po vykonovej a technologickej stranke nieje auto na drasticky tuning. decentne zahladenia, dobre elektrony a male upravy. predsa len vytunit 1,2HTP, pripadne 1,4 do Fast and Furious rozmerov je dost komicke.to klaca: akoze auto mas dost v pohode, nechcem ta prilis chvalit aby si to potom nejako neodflakol a su napr. auta ktore su uz od vyrobi tak premakane ze na ne by som ziaden tuning nehadzal, napr. nove Audiny. nepotřebuju, aby mě někdo chválil , jen mě dostalo to že mám podle někoho tuzinkový, nebo přeplácaný a ekstémní auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Jasnej Virtual, ale docela peknej je. To je bez debat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 (editace) - Editováno: 7. Červenec 2018, autor: fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 no jo ten naraznicek je pekny...ale je hodne drahy .. a je to urcite vo VT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 mě se líbí barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.