FilipJ Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Svokor mi stratil viečko z nádrže a asi kvoli tomu sa mi nesprávne ukazoval dojazd. Keď som mal este cca 60km, auto skapalo - ziadne poskakovanie, len zhasol. Dolial som cca 12l benzínu, kupil viecko, ale aj tak nevie naštartovať. Pomôže roztlacenie? Niečo iné? Vopred dakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Výpis závad...Funguje také palivové čerpadlo? Mohlo se spálit,nebo spálit pojistka.Mělo by být slyšet při otevření dveří řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipJ Vloženo 13. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Myslím, že ho nepočuť. Pomôže v tomto prípade roztlacenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Pokud ti palivové čerpadlo nefunguje, nemá se jak dostat benzín do motoru = nepomůže ani roztlačení. Navíc je při roztlačení možné riziko přeskočení rozvodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipJ Vloženo 13. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Vdaka. Este posledná otázka od laika - kde nájdem tu poistku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Pojistky jsou z boční strany palubní desky u řidiče. Pokud máš manuál, najdeš tam i pozice jednotlivých pojistek. Pokud ho nemáš, stáhni si ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cesarek Vloženo 14. leden 2018 Sdílet Vloženo 14. leden 2018 Stalo se mi to u Caddy rv 2013 taky dosla mi nafta a meslo nastartovst. Vyresilo se to samo tak , ze jsem tocil klickem cca 1min v kuse nez se palivo dostalo do vsech hadicek. Pry jsem mel stesti ze se obcas musi odvzdusnit palivova soustava. Ale nevim jak vtem pripade. Drzim palce.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipJ Vloženo 14. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2018 Skontroloval som motorcek cerpadla aj poistky a je to ok. Je teda mozne, ze je to zavzdusnene? Pomoze roztlacenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 14. leden 2018 Sdílet Vloženo 14. leden 2018 Jak jsi zkontroloval to čerpadlo?Případně si ho poslechni i při odklopeném zadním sedadle,jestli skutečně běží.Roztlačení nepomůže,naopak,jak tu bylo řečeno,mohly by ti přeskočit rozvody.Pokud je to zavzdušněné,tak jedině ten dlouhý start.Případně jestli máš diagnostiku,tak výpis závad.Pokud by motor čerpadla běžel,ale čerpadlo nečerpalo,tak by tam nějaká závada musela být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipJ Vloženo 14. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2018 Pocujem to cerpadlo, poznam ten zvuk ked otvaram dvere, ide to od zadneho sedadla. Skusal som dlhy start, ale tiez nic. Takze mi asi ostava uz len odtah do servisu a diagnostika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 14. leden 2018 Sdílet Vloženo 14. leden 2018 To čerpadlo musí být schopné samo natlakovat palivovou soustavu,ta by se měla sama odvzdušnit , pokud se tohle nestane,tak je někde chyba. Další startování by bylo zbytečné. Tu chybu ukáže diagnostika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipJ Vloženo 14. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2018 Dolial som cca 12-13l benzínu, môže byť že je to málo a nie je tam dostatočný tlak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipJ Vloženo 14. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2018 Ešte mi napadlo, že ak skúšam ten dlhý štart, tak mi začne po cca pol minúte blikať a pískať kontrolka oleja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 Ten dlouhý start už je zbytečný,to čerpadlo musí být schopné natlakovat tu palivovou soustavu samo od sebe.Ten start má smysl asi jen jednou,že to posune nějakou bublinu v tom palivovém systému.12l benzínu musí také stačit.Nejlepší by byla ta diagnostika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipJ Vloženo 15. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2018 Už je v servise, diagnostika ok, vyzerá to na senzor, takže to nebude celé až taká tragédia. Dik všetkým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 Tak potom napiš,co tomu vlastně bylo.Vidíš,že další startování,tankování,nebo roztlačování by tomu nepomohlo.Jedině si můžeš na internetu prohlédnout nějaké diagnostiky,jestli by se ti nějaká nehodila domů.Já mám třeba U 281. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.