Přejít na obsah

Došiel mi benzín a ani po doliatí neštartuje

FilipJ

Doporučené příspěvky

Svokor mi stratil viečko z nádrže a asi kvoli tomu sa mi nesprávne ukazoval dojazd. Keď som mal este cca 60km, auto skapalo - ziadne poskakovanie, len zhasol. Dolial som cca 12l benzínu, kupil viecko, ale aj tak nevie naštartovať. Pomôže roztlacenie? Niečo iné? Vopred dakujem za rady. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stalo se mi to u Caddy rv 2013 taky dosla mi nafta a meslo nastartovst. Vyresilo se to samo tak , ze jsem tocil klickem cca 1min v kuse nez se palivo dostalo do vsech hadicek. Pry jsem mel stesti ze se obcas musi odvzdusnit palivova soustava. Ale nevim jak vtem pripade. Drzim palce.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Jak jsi zkontroloval to čerpadlo?Případně si ho poslechni i při odklopeném zadním sedadle,jestli skutečně běží.Roztlačení nepomůže,naopak,jak tu bylo řečeno,mohly by ti přeskočit rozvody.Pokud je to zavzdušněné,tak jedině ten dlouhý start.Případně jestli máš diagnostiku,tak výpis závad.Pokud by motor čerpadla běžel,ale čerpadlo nečerpalo,tak by tam nějaká závada musela být.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...