Publikováno Leden 24, 20187 r Ahojte, Chci se na Vás obrátit o radu, děje se vám někdy.. Kdy sednete do auta (teď ráno v zimě) a Columbus nereaguje na dotyk? Je to jen tím že je to moc studené a nebo je chyba i někde jinde? protože jakmile se auto vevnitř zahřeje.. Columbus funguje zcela normálně. jedná se o Octavii III. RS. Děkuji, Hezký den.
Leden 24, 20187 r 1 hour ago, cosby said: Do autorizáku,mají na to opravný SW Děkuji za informaci. Náhodou nevíš jak se ta akce jmenuje? Pod jakým číslem či podle čeho se to hledá?
Leden 24, 20187 r Právě jsem volal do servisu, opravdu tam je úprava SW, přes SD kartu se nahrává novější soft a mělo by vše fungovat správně. Dám pak info zda to pomohlo.
Leden 24, 20187 r Ahoj dej pls vědět jak jsi dopadl, třeba do SZ, taky mi to občas v zimě dělá... Upraveno Leden 24, 20187 r od Miles
Leden 24, 20187 r Taky jsem řešil. Dvakrát přehrály soft, ale problém přetrvával. Navíc se mi samy přepínaly stanice. Nakonec jsem je v servise umluvil na výměnu v záruce. Odrazovali mě, že pokud se zjisti nějaký druh poškození tak uhradím cenu nového panelu. Po výměně zatím rok v poho.
Leden 25, 20187 r Hmm zajímavé, stanice se mi také přepínaji, i hudba s cd, usb atd i když teď 3 týdny klid, pomůže vždy restart... Upraveno Leden 25, 20187 r od Miles
Leden 25, 20187 r Přepínaní atd. je způsobeno nečistotma na dotykové jednotce, oficiální vyjádření Škodovky.
Leden 25, 20187 r Mazec, takže restartem se mi display vycisti, když to pak nedělá:-). Diky za info, az budu mít silu to řešit tak tam zajdu
Leden 25, 20187 r To není tím, že by pomohl restart vyčistit špínu.. jde o to, jak teplej vzduch ´´naráží´´ do dotykové vrstvi a ta špína má jiný povrch než display.. A to způsobuje to, že si display myslí, že na něj někdo ´´šahá´´.. Tak mi to bylo vysvětleno.
Leden 26, 20187 r On 24. 1. 2018 at 7:06 PM, Miles said: Ahoj dej pls vědět jak jsi dopadl, třeba do SZ, taky mi to občas v zimě dělá... Tak flash pomohl, je to otázka.. Když hodně.. Tak 40minut. Flash mi aktualizoval 6 funkcí v rádiu.. Zdá se mi že je o něco rychlejší boot rádia a hlavně už nezamrzá. 17 hours ago, Miles said: Hmm, simple clever Nejde tak o Škodovku.. Jako spíš o fyziku Když by měl jiný výrobce displaye stejnou citlivost, dělalo by to taky.
Leden 26, 20187 r před 20 hodinami, Ulipek napsal: To není tím, že by pomohl restart vyčistit špínu.. jde o to, jak teplej vzduch ´´naráží´´ do dotykové vrstvi a ta špína má jiný povrch než display.. A to způsobuje to, že si display myslí, že na něj někdo ´´šahá´´.. Tak mi to bylo vysvětleno. To je superhovadina. Ale jasné, nějakým rohlíkem musí výrobce zákazníka opít.
Leden 26, 20187 r Perfektni diky, až bude čas, zkusím tam zajit, stejme mi opět vrze náprava, tak jim to tam hodim. Ještě jednou, diky
Leden 31, 20187 r Offtopic: Pokud máte Apple a přejdete na soft 11.2.5 iOS tak je dost velká šance, že Vám přestane fungovat telefonování.. A to v podobě takové, že hovor přijmete.. Ale zvuk z repráků (hlas volajícího) neslyšíte.. Na iOS verze 11.3 je bluetooth již funkční bez problémů. Problém se projevil jak na Oct. III předface.. tak i faceliftu..
Únor 2, 20187 r V 26. 1. 2018 na 8:09, Zdenek Pastorek napsal: To je superhovadina. Ale jasné, nějakým rohlíkem musí výrobce zákazníka opít. Já musím potvrdit, že opravdu špína(nebo třeba i otisky prstů) za chladného vlhkého počasí může způsobovat na dotyku Columbusu přepínání radia apod. Po setření suchým hadříkem vždy bez problému :-)
Únor 4, 20187 r V 2. 2. 2018 na 19:05, mettax napsal: Já musím potvrdit, že opravdu špína(nebo třeba i otisky prstů) za chladného vlhkého počasí může způsobovat na dotyku Columbusu přepínání radia apod. Po setření suchým hadříkem vždy bez problému :-) Pokud to tak opravdu je, pak bych zvažoval ochrannou fólii jako na tablet.
Únor 5, 20187 r On 3. 2. 2018 at 1:17 PM, Strabag said: Ios 11.2.5 uplne bez problemu odjakziva. Znám 3 lidi co mají problém. 2x iP 5SE a 1x iP 7... U jednoho pomohlo dát rádio do základního nastavení..
Únor 6, 20187 r 12 hours ago, spirito said: U mě iOS 11.2.5 také bez problémů. Možná záleží na verzi softu na Columbusu. Zvláštní RS z roku 2015.. Tak třeba i Octa III. FL 2 týdny stará.. stejný problém :X Nevím tedy co ten problém způsobuje :X
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.