Werty22 Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 (editace) Zdravím, měl jste někdo podobnou zkušenost? Po startu se rozsvítí kontrolka motoru (oranžová), začne blikat kontrolka žhavení a počítač zahlasí chybu Start Stop a tato funkce je nyní nefunkční - stejnak jsem ji nepoužíval, tak ji alespoň nemusím vypínat. Štve mě ale ta diskotéka na palubovce. Auto jede úplně normálně. Octavia 3, 1.6 TDI 77kW převodovka DSG, rv 2013, najeto 152000 km Večer jedu na diagnostiku, tak uvidíme co nám chytrého napíše. Diagnostika ukazala chybu ve skrtici klapce, zaseknuta na 92℅ Nek nejake napady? Zitra se kdyztak objednam do porsche. Editováno: 30. leden 2018, autor: Werty22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Werty22 Vloženo 31. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Druhý den. Start stop funguje a pro změnu svítí filtr částic... Kuna tam musela něco nakousnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Werty22 Vloženo 6. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Po výměně škrtící klapky, která byla na odpis, mi ve škoda servisu řekli, že ŘJ motoru dává pouze 4V místo 12V a tudíž je třeba řídící jednotku vyměnit za novou. Nová jednotka stojí 40k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balikesir Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 Zdravím, já měl stejné příznaky na dvoulitru, 110kw. V servisu jen mluvil o podtlakových hadičkách. Za 20 min odjezd ze servisu. Nevím zda nějak čistil, či měnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 Kontrolka žhavení bliká, na displeji mezi budíkama zobrazen oranžový piktogram tempomatu. Nouzový režim. Po kontrole v servisu zjištěn pachatel - kunda lesní. Oprava na 20 min, bohužel papírování u leasingovky je mnohem složitější operace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.