Geckomyl Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Zdravim, je možné dodělat elektrické zrcátka do Fabie výbavy ambition? Nechala tam Škodovka konektor pod tapecírunkem nebo se musí koupit celej svazek kabelů do dveří? Dík za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 (editace) Zdravim. Mozne je dodelani zrcatek. Spise pocitej si ze musis dat cely kabelaz pro zrcatka a vyhrevani. Svazek pro jedne dveri stoji kolem 2000 korun v Aso skoda, spinac kolem 800 korun + montazni prace teho. Jsem dodelaval zrcatka a vyhrevani. Musel dat vsechno. Nic mi skodovka nedala . Mam verze clasic (active) Editováno: 30. leden 2018, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geckomyl Vloženo 31. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Děkuju ja informaci, myslel jsem si to. Nechtěl sem rozebiratcely dveře. Děkuji za odpověď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.