Medal411 Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 nie už by som ti pisal aby si neriešil ine veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 ale psal jsi, že v tvém případě výměna egr nepomohla. Co byla u tebe příčina ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 ano vymena egr mne pomohla iba prvy krat prečitaj si cele vlakno budeš mudrejši egr bolo ako nove odporučam nekupovať EGR skor by som sa zameral ešte raz zmerat hodoty s EGR a nasledovne hodnoty s vahy vzduchu tam zbadaš rozdiely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 prečitaj vlakno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 ešte ma napadlo ak mate obaja vcds za kedy bude merať teplotu s egr tak na vcds si pozrite aktualne hodnoty klapky vyfuku a otvorenia klapky egr + hodnotyvahy vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 tak ted jsem přečetl celé vlákno, ale nikde jsem neviděl, jak jsi odstranil ty tvůj problém. Ty hodnoty egr a váhy vzduchu se dají nějak sw upravit ? Omlouvám se , ale četl jsem od 1 strany až dokonce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 problem som neodstranl.to neviem či sa daju hodnoty nejak upraviť sw keby so problem odstranil dal by som vedieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Když to tady tak pročítám... známý když mu na autech začly téct pumpy, nebo se mu to přehřívalo (provozoval vícero 1.6tdi) tak si v servisu(neautorizovaným) tam nechával dávat pumpu bez clony. Nevím jestli tam pasuje ze starší generace nebo ji přímo prodávají. Říkal, že závadu to žádnou potom nepíše. Co zkusit u toho funkčního auta odpojit ten konektor jak se to bude chovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Skúsil som bez zmeny akurát keď dáš na ňu trvale napätie tak sa zohreje rýchlo vlastne simuluješ ako že neohriaty motora clona zostane vysunutá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Ahoj. Tak po dalším pokusu je auto O.K. Teplota konečně nepadá a motor se dohřívá jak má. Zkoušel jsem s webastem i bez a vše bez problémů. Nedokážu přesně říct co pomohlo, ale naposled se vydělala vodní pumpa, čerpadlo intercooleru, zkoušel se chod obou čerpadel i směr. Sundala se hlava intercoleru, pak se tlakovala, kvůli zjištění případné praskliny. Sundán EGR , udělal se proplach chladiče EGRU. Nově nastavené hodnoty EGRU. Nikde se nic konkrétního, co by mělo tento problém zapříčinit nezjistilo, ale začalo to fakčit. trochu se přikláním k přicpanému chladiči EGRU, protože při měření teplit na hadicích se shodným autem, mně ty teploty vycházely roznílně a i opačně. Takže se nožná mohla voda přetláčet někde opačně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Ako sa dá vyskúšať smer otáčania u tých čerpadiel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 vymontoval čerpadla ven, prodloužil kabel a v kýblu s vodou + nějaký přípravek zkoušel směr otáčení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 A nevieš náhodou akým smerom sa to má otáčať ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 v pátek to za ním jdu srovnat, tak se ho na vše zeptám a dám ti vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 můžu ti poslat i tabulku s porovnáním teplot u obou aut (dobré auto vs.zlé auto) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Ďakujem pošli marian.belica@gmail.com pripadne mi tam nápis aj tel číslo zavolal by som ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 ty teploty i s označením hadic kde jsem měřil, jsem dával na vlákno o stranu zpět, tak na to mrkni a v pátek odpoledne pošlu info od mechanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Ok dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Osobne si myslím že teplota na hadici č2 čo ide z intercolera bola teplejšia preto lebo mu viac otváralo egr tým išli teplejšie plyny z motora a viac ohrievalo intercoler a tým aj vodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 18. Únor 2021 Sdílet Vloženo 18. Únor 2021 (editace) bavil jsem se i s člověkem, který programuje řídící jednotky aut, dělá veškerou diagnostiku atd a říkal, že pokud by EGR chodil zle, tak to auto vyhodnotí jako chybu. Tuto variantu úplně vyloučil. To stejné i servis vyloučil. Já samozřejmě netvrdím, že to je pravda protože to nevím, ale jen konstatuji slova druhých. Editováno: 18. Únor 2021, autor: lkar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav Lukac Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Ahojte vsetci, skusim sa Vas aj tu opytat, poprosil by som vas o informaciu ako dlho sa zohreiva vasa octavia 2.0 tdi ale ide mi najme o facelift verzie so 7 st prevodovkou dsg (model 2018-2019) (hlavne motorizacie s adblue) v najhorsom aj s manualnou prevodovkou, pre porovnanie mozte napisat aj starsie octavie s dsg prevodovkou kolko sa zohrievaju, mojej (2018) trva cca 5 km odlepenie rucicky od 50 st vody a cca 15 km na 90 st vodu pri teplote 0 st a 105 km/h mimo obce, dakujem za kazdy prispevok. S pozdr Luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.