Jaros02 Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 nemate niekto info ako sa to hybe s tym uvolnovanim vozidiel a expedovanim z tych ploch..mne nieje moj dealer schopny nic povedat a auto stoji vyrobene od 13.9 (1.5 TSI DSG)bez toho aby som aspon vedel kedy ich planuju rozviest :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Z informací, co mám od mého projdece usuzuju, že blbě Po více než 9 měsíčním čekání na svoje auto jsem dostal první konkrétní informaci o jeho plánované výrobě. Mělo by to být ve 42 KT s dovětkem, že si pěkně poputuje za ostatními na letiště a tam bude stát, než jej budou expedovat, a sice v 47/48 KT. Celých 6 týdnů s tím, že to nemusí být konečný termín! Tajně jsem doufal. že když se tu začaly objevovat zprávy, že čekatelé na 2.0 TDI si už v těchto dnech začali přebírat auta, že už proces homologace této motorizace je už dokončen a že od teď vyráběná auta už budou rovnou odesílána prodejcům. Jak se ukazuje, tak opak je pravdou. Nevadí mi to čekání na dodání, čekal jsem 9 měsíců a počkám si už klidně i daších 5. Za tu dobu už člověk otupí. Ale vadí mi to absurdní odstavení na zimu někde venku na plochu, kde moje snaha o hýčkání si nového auta s plánovaným celoročním garážovým stáním začne tím, že auto bude někde trčet za bůhví jakého počasí. O nutnosti rovnou řešit zimní obutí (rovnou tedy asi přímo na salonu) a zde již zmiňovanou skutečnost o ročníku auta (2018, přestože se ke mně dostane až v prosinci) ani nemluvě. S tímhle ať jde bez urážky vážně slavná Škoda Auto a.s. do háje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Piter Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 smutné,budes asi najdlhsim cakatelom na tomto fore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Tak konečně přišel, ale vyzvednu si ho až příští týden v pátek, protože prodejce od zítřka do příští středy nebude v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Tak hadam ma aj ineho kolegu predsa.ci zavrie pdedajnu?:S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palces Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 před 55 minutami, Catexcavator napsal: Tak konečně přišel, ale vyzvednu si ho až příští týden v pátek, protože prodejce od zítřka do příští středy nebude v práci Aky mas prosim motor, vybavu a prevodovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 (editace) Jo to je pravda, ale každý si prodá auto které nasmlouval, však má s toho provizi a nenechá ji kolegovi. 2.0TDI, Style, Manual. Editováno: 9. Říjen 2018, autor: Catexcavator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palces Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Dakujem. Tesil som sa ze uz to bude snad aj 2.0 TDI, style DSG. Stale musim cakat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Co mi povídal prodejce, tak DSG snad v listopadu a třeba Kodiak až příští rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xaox Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 28.3. 2018 objednano 1.5 man style . vyrobeno 9.10. expedice na autosalon příští tyden a pak hurá ke mě. .. puvodni termin dodání byl leden 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 (editace) Auto vyrobené, příští týden expedice k prodejci a potom už jen vyzvednout 1.5 man style (objednano 7.5. a termin dodani duben 2019) Editováno: 12. Říjen 2018, autor: Pany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Tak dneska jsem hodil vokouna. Příští pátek zaplatit, přihlásit a hurá do nový garáže. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2018 Jak vám závidím, že se takhle dokážete na auto těšit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaros02 Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 tak mne dealer minuly tyzden povedal ze ma informáciu ze maju auto expedovat k nemu a dnes auto stale je stav vyrobené a nevie co s nim je! Vraj pisal mail na import aj priamo na Boleslav co je s autom co je vyrobené 5 týždňov a ja sa neviem dopátrať co s nim je, pripomínam 1,5 TSI DSG výrobene 13.9, rozmyslam uz normalne ci ho tam niekde nestratili človeka uz napáda všeličo ked vidím ako krasne tu kazdy na dalsi tyzden si ide po auto ako mu ho vyrobia...toto bude urcite moje posledne auto od Škody to viem naisto.. ak teda vobec niekedy pride:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Ja mel vyroben tyden pred tebou, a k dealerovi se dostal minuly tyden. 1.5 DSG Style. Tok informaci skoda - prodejce, to je neco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tandy Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 (editace) Já mám vyrobené auto v 36KT tj do 8.9. a dealer zatím také nic neví. :-( . 1.5 TSI manual Editováno: 17. Říjen 2018, autor: tandy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaros02 Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 moje auto stale svieti ako vyrobené od 37KT a moj dealer nic, ani neviem ci ma zmysel na neho tlačiť nech to rieši a zisťuje( doteraz na to podla mna dlabal a len pozrel na stav do systému), co mi je divne ze vraj bolo v tabuľke aut co mali expedovat minuly tyzden a nic bezi tyzden dalsi a vsetko po starom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasja Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Tak ja objednal 1,6 tdi man style v tydnu 26/2018 s tim ze bude v prosinci. Pred 14-ti dny dealer tvrdil ze bude uz do konce rijna a dnes nova informace, ze se dostane do vyroby 8-10t/2019. Nechapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaros02 Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 20 hours ago, Jaros02 said: moje auto stale svieti ako vyrobené od 37KT a moj dealer nic, ani neviem ci ma zmysel na neho tlačiť nech to rieši a zisťuje( doteraz na to podla mna dlabal a len pozrel na stav do systému), co mi je divne ze vraj bolo v tabuľke aut co mali expedovat minuly tyzden a nic bezi tyzden dalsi a vsetko po starom tak som bol dnes osobne u dealera - ukazoval mi tabulku s mojim autom ze ma byt expedovane v 41KT,je to posledna tabulka ktoru dostal tento tyzden od importera a aj ked je uz 42KT a auto svieti stale ako vyrobene a nic viac nic menej!! to je teda bordel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Tak už stojí ve stáji 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Piter Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 V 16. 6. 2018 na 19:28, olexaV napsal: To z výroby svítí řasy? to ako sa zapinaju riasy?? este som nevidel nikomu svietit.ale vypada to peckovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Když se spustí světla tak svítí i řasy pouze u denního svícení se nezapnou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 S3 pri DRL 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 Když to dokóduješ pro denní světla, tak je to paráda!Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaros02 Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 On 10/17/2018 at 3:46 PM, Jaros02 said: Neviete niekto kolko su doby cca kolko drzia auta na tych parkoviskach po vyrobe pre 1,5 TSI? Moje je tam uz 6 tyzdnov a nikto nic nevie. Hlavne ak je homologizacia davno hotova tak tomu nerozumiem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.