KyAeRtOiQ Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Tak nám zaměstnancům už zrušili objednávky na Karoq v zaměstnaneckém operativním leasingu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Že by náznak příchodu faceliftu? Některé zdroje sice říkaj až příští rok, ale některé hovoří o září, či podzimu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PureZakka1da Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 tak ono se tam píše o faceliftu, ale dodačky jsou tak dlouhé a nejisté, že těžko soudit, kdy to hodlají spustit :) Ale musím říct, že mě v lednu, když jsem ten Sportline objednával ve snu nenapadlo, že by to byť náznakem mohlo být hotové až s příchodem FL :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 (editace) FL určitě nebude tento rok. A i kdyby byl (ne, fakt nebude) dodávky FL byste se při aktuálních problémech dočkali až v modelovém roku 2023.... Editováno: 18. Červenec 2021, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Takhle nám vždy ukončí objednávky operativního leasingu 1/2 roku před FL. Takže nejdříve tak před vánocemi představení a začátkem roku objednávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PureZakka1da Vloženo 17. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2021 před 21 hodinami, PetriCZECH napsal: FL určitě nebude tento rok. A i kdyby byl (ne, fakt nebude) dodávky FL by jste se při aktuálních problémech dočkali až v modelovém roku 2023.... Tak jak tak koukám na tu situaci s díly, tak bych se nedivil, kdybych se dočkal až rok a půl od objednání, modelový rok 2023 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 17. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2021 Tak ber to i pozitivně ... za ten rok a půl, co budeš čekat, bude Karoq o 150t dražší, než za kolik jsi letos objednával ... tak na tom jen vyděláš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silencio Vloženo 22. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2021 Zdravím, jak jste na tom momentálně s dodací lhůtou u objednaných Karoqů? Případně o kolik týdnů se vám doba dodání protahuje oproti době uvedené ve smlouvě? Já v polovině ledna objednával Karoq Sportline s předpokladem dodání v polovině června, ale do dnešních dnů zatím nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PureZakka1da Vloženo 22. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2021 Jak už jsem psal výše, také mám objednaný Sportline, z konce ledna a ještě není ani v plánu výroby, tajné doufám v listopad, ale ticho po pěšině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MRMartousek Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 Já jak jsem psal, objednával jsem Sportline koncem února - těsně před jeho zdražením. Asi před měsícem jsem to orientačně zjišťoval u prodejce a ten mi tvrdil, že auto je již zaplánované na začátek srpna (to ale asi nebude pravda, protože Škoda auto má od srpna celozávodní dovolenou). Ve smlouvě mám až konec listopadu, což je ještě hrozná doba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 Sportline údajně plně přebírá Bratislava tak jsem zvědavý. Je fakt že u nás se jich jede teď strašně málo, a navíc ty problémy s řídícíma jednotkama (chipy) v některých autech chybí až 5 ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PureZakka1da Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 Zajímavé, nemám nějaké předsudky, takže bych se nebál horšího zpracování z Bratislavy než z Kvasin, netuším, jak to mají tam s dovolenou, ale stejně jak říkáš, největší problém budou chipy a je asi vcelku jedno, jestli je to fabrika u nás nebo v Bratislavě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanCZ Vloženo 24. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2021 V 22. 7. 2021 na 21:43, Silencio napsal: Zdravím, jak jste na tom momentálně s dodací lhůtou u objednaných Karoqů? Případně o kolik týdnů se vám doba dodání protahuje oproti době uvedené ve smlouvě? Já v polovině ledna objednával Karoq Sportline s předpokladem dodání v polovině června, ale do dnešních dnů zatím nic. Zdravím, objednané 18.2.2021, předpoklad dodání do 31.7.2021. Nakonec se podařilo dodání dříve a to 2.7.2021. Jedná se Karoq Sportline 1.5tsi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PureZakka1da Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Manuál nebo automat? Já mám objednané taky 1.5 tsi v automatu, objednáno koncem ledna s předpokladem začátek až polovina srpna a auto nebylo před odstávkou ani v plánu výroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silencio Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Mé auto bylo dle prodejce zaplánováno do výroby už dvakrát, ale pokaždé z toho sešlo. I když je zaplánované tak to asi ještě nemusí nic znamenat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Ano pravda, stalo se mi v únoru. Plán byl, ale začali o týden později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 V 16. 7. 2021 na 18:50, PetriCZECH napsal: FL určitě nebude tento rok. A i kdyby byl (ne, fakt nebude) dodávky FL byste se při aktuálních problémech dočkali až v modelovém roku 2023.... S tím, že facelift nebude tento rok bych si tak jistý nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 Jestli se to stihne tak nejdřív před vánocema představení a objednávky. Prodej až po novém roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 před 6 hodinami, Boleslavák napsal: S tím, že facelift nebude tento rok bych si tak jistý nebyl. Možné představení je jedna věc, reálné objednávky věc druhá - tzn. ne, letos to fakt nebude. Škoda Auto bude ráda, když dostane svým závazkům vůči lidem, kterým už několik měsíců dluží objednaný (a někdy i zaplacený) vůz. Aktuálně to zavání daleko většími problémy ŠA (a samozřejmě ne jen ŠA), než je v tisku prezentováno... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PureZakka1da Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 Souhlas, facelift mě aktuálně vůbec nezajímá, pro mě je největší tajemství, jestli se dočkám svého auta dříve jak za rok od objednání 😁 Ty čipy ještě budou problém pravděpodobně relativně dlouho, ale není divu, že se výrobci raději zaměřili na výpočetní techniku, kor když vím, jak se automobilky umí chovat ke svým dodavatelům 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanCZ Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 V 26. 7. 2021 na 18:37, PureZakka1da napsal: Manuál nebo automat? Já mám objednané taky 1.5 tsi v automatu, objednáno koncem ledna s předpokladem začátek až polovina srpna a auto nebylo před odstávkou ani v plánu výroby... Mám manuál. Automat jsem chtěl, ale již to nešlo změnit. Tak snad příště. Kolega má také objednaný Sportline v manuálu, auto je již vyrobené a odstavené z důvodu nedostatku čipů na stahování oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 V 23. 7. 2021 na 16:43, PureZakka1da napsal: Zajímavé, nemám nějaké předsudky, takže bych se nebál horšího zpracování z Bratislavy než z Kvasin, netuším, jak to mají tam s dovolenou, ale stejně jak říkáš, největší problém budou chipy a je asi vcelku jedno, jestli je to fabrika u nás nebo v Bratislavě... Dovolenka zacina v Bratislave od pondelka 2.8 a startuje sa az 16.8,ale Karoqu sa robi zalostne malo,iba 20 ks denne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silencio Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Podle dnešních zpráv se nebude vyrábět ještě týden po dovolené: https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/horsi-nez-se-cekalo-vyroba-ve-skode-bude-kvuli-nedostatku-ci/r~d714b9a8f03d11eb8a900cc47ab5f122/ To se ty dodací lhůty zase o něco prodlouží :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Dnes bylo ukončeno objednávání Karoqu, původní verze. Rozjeté obchody ještě týden, pak čekání na FL. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PureZakka1da Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 To ukončení objednávání Karoqa se zřejmě týká (zatím) jen vybraných trhů - střední Evropa, například ve francouzském konfigurátoru lze stále objednávat a to včetně Sportline verze, kterou u nás vyřadili už někdy v únoru. Holt náš trh není tak zajímavý a český a slovenský národ jsou pitomci, co si počkají :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.