velkepeni Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Mne to pride tak, ze dojde velke objednavka napr pre policiu alebo ministerstvo tak odsunu jednotlivcov dalej a radsej uspokoja vecsieho zakaznika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xaox Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 1.5 TSI manual , style , digi panel.... dnes objednán ... čekací doba 12 měsíců ... takže karoq za rok ..prý nedostatek motorů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 @Optik co se u tebe tak výrazně změnilo? Píšeš 35 - 38 KT a o pár příspěvků výš jsi psal, že poslední informace o dodání máš na 35 KT. Jinak každý posun směrem dozadu zamrzí, já jsem nejdřív doufal, že šlo v mém případě jen o nějaký dočasný stav a že se to zase vrátí k původnímu termínu, ale teď když vidím, že postupně se to začíná dít u dalších a dalších, tak se mi naděje pomalu vytrácí. Já jsem fakt nechtěl nové auto dodat a zajíždět v zimě, vím, že to může být skoro jedno, ale prostě nutnost okamžitého nákupu a přezutí kol, zima, sychravo, šedo, špinavo, ..., prostě jsem se tak nějak těšil na to léto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 před 19 hodinami, Pinacle napsal: Když jsem naposledy mluvil s prodejcem tak říkal že se bude vyrábět 14 KT, to je po Velikonocích. Též 2,0 TDI 4x4 , digitální panel ,style atd. Objednáno 18.12.2017 Ahoj, já mám potvrzen tento týden, tak bys to měl také vědět že to tak je, možná dokonce i den když je to 14 Kt.Držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 před 23 hodinami, stanmar napsal: S těmi velkými slevami - tomu bych již v dnešní době moc nevěřil. Obecně by sice mohli prodej dotovat ze svého, ale proč by to dělali. Skoro zázrak je dostat se u prodejce těsně k marži - ale to jde většinou jen někde a někdy. Jinak zdržením dodání vozů se to určitě neřeší. Prosím kolegu Habiho o jeho názor na tuto problematiku. Ze slevami je to individuální. Osobně zastávám názor, když něco není, tak proč dávat slevu? Navíc většina dealerů má letošní rok vyprodáno nebo brzo bude mít. Chápu, že z pohledu zákazníka to znít blbě, ale je to tak. Nehledě na to, že zdržení vozu prodejce vidí a má informace o tom proč to tak je. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 před 10 minutami, Habi001 napsal: Nehledě na to, že zdržení vozu prodejce vidí a má informace o tom proč to tak je. Tohle je určitě zajímavá informace. Napadá tě jediný důvod toho, proč by prodejce tvrdil, že vidí jen posun, ale nezná a nevidí v systému informace o tom, proč to tak je? Rád bych na toho svého zkusil nějak zatlačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 (editace) spíš je to občas neznalost těchto lidí Rozhodně jsou možnosti jak zjistit, proč se auto odsouvá dále. Editováno: 29. Březen 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Potvrzuji to co píše Habi001. Čekám na Octavii a také jsem okamžitě u prodejce zjistil změnu termínu dodání a důvod proč tomu tak je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 U 1 auta co máj naši objednáno je potvrzena výroba tento týden čili 13 týden a mají 1.5 motor manuál a digit štít výbava style za 2-3 týdny prý proběhne převzetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Tak uvidíme, začínají se blížit termíny ověřené prodejcem, snad to konečně klapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 (editace) před 2 hodinami, olexaV napsal: U 1 auta co máj naši objednáno je potvrzena výroba tento týden čili 13 týden a mají 1.5 motor manuál a digit štít výbava style za 2-3 týdny prý proběhne převzetí. Mně měli vyrábět včera, to samé příští týden snad u prodejce. Editováno: 29. Březen 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 A po dnešním dotazu na prodejce moje auto výroba cca 24 týden začátek července ale je to pouze předběžný týden prý mu tam svítí naplánování ale může se to klidně o 2 týdny posunout. Takže já si počkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xaox Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 11 hours ago, Habi001 said: Ze slevami je to individuální. Osobně zastávám názor, když něco není, tak proč dávat slevu? Navíc většina dealerů má letošní rok vyprodáno nebo brzo bude mít. Chápu, že z pohledu zákazníka to znít blbě, ale je to tak. Nehledě na to, že zdržení vozu prodejce vidí a má informace o tom proč to tak je. a dostal slevu 10 % .... ale jen diky tomu ze jsem zaměstnanec ČEZ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 mne davnejsie tvrdil predajca 14kt no dlho sme spolu nehovorili, je mozne ze to plati a predajca by sa neozval ? alebo sa predajca vobec neozve ked sa ma auto vyrabat? ja sa bojim predajcovi zavolat ci ma neposunie zase na dalsi rok, och tie nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 Jestli jsi měl dáno 14 kt a neměnil jsi výbavu tak se termín moc neposune max 2 týdny ale myslim ze bez změny by k posunu dojít nemělo.prodejce se většinou ozve až když mu auto dorazí na prodejnu což je 1-2 týdny od vyrobeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 No ja som menil asi 4* ale stale prkotiny a stale vraj to nema vplyv na termin vyroby. Doplnal som citanie znaciek, family paket, zmenu diskov, a parkovacieho asistenta. Stale sa mi uvolnili financie tak som pribil k vybave. Ak sa mi posunie o o rok tak to idem do oktafky. I ked autohold chcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 O rok určitě ne já v únoru doplnil střechu panoramu a změnu barvu a mám výrobu v červenci zeptej se prodejce a uvidíš.parkovaciho asistenta jsem taky chtěl ale umí zaparkovat pouze do větší mezery než kam se vejdu osobně tak jsem to oželel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 V 16. 3. 2018 na 16:30, BirK napsal: Nejdřív jsem si říkal, že nechám svůj termín být, ale po vzoru mnohých zde mně to nedalo a říkám si, že za zeptání nic nedám. Jaké však bylo a je stále trvající moje zklamání z toho, že jsem se údajně posunul z 06/2018 na 01/2019 Důvod prý dealer v systému nevidí a zkusí mi to zjistit přímo u výrobce. Dnes mi (sám od sebe) volal prodejce, že v mém případě došlo k další "úpravě" termínu a sice posun na 40 KT. Na můj dotaz prý údajně ŠA obesílala prodejce, že všechny vozy objednané letos budou letos taky dodané. Nevím, jestli je to důvod k radosti, je to samozřejmě lepší, než odusnutý leden 2019, nicméně to, proč vůbec došlo k posunu z původního 26 KT zůstává nezodpovězeno. Navíc prý už spíš nemám očekávat žádný posun směrem dopředu, měl bych spíš brát za vděk za současný termín. Tož tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swordfish76 Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Mám objednaného Karoqa z počátku ledna 2018, verzi 1.5 TSi DSG Ambition Plus a předběžně mám dodání potvrzené na počátek července 2018. Teď jsem to ještě ověřoval u prodejce. Dokonce mi říkal, že se ten termín trochu zkrátil oproti tomu, který předběžně dostali v okamžiku objednání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Lakování Karoqu v Německu - nestíhá se výroba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Osobně by mě zajímalo, jak dlouho chce Škoda Auto tento trend zvládat. Karoq dle výbavy a motorizace klidně i rok. Kodiaq v bledě modrém a lakovat se F, Karoq jezdí do Bundesrepublik. Chtělo by se napsat, že tohle je pomalu neůnosné, ale to by byla lež. Škoda takový nápor už prostě nezvĺadá a do toho chcou zaměstnanci zvýšit peníze. Odbory hrozí stávkou, která vypadá, dle mých informací z personálního, stále reálněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Mne dnes posunuty termin z 14 na 21kt. Vraj nie som sam. Tak hadam to nebude viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Vsak na tiskove konferenci probehla takova rychla informace, ze Skodovka je na hranici a pocita se stavbou dalsich tovaren, z 80% neni vylouceno mimo CR. Proto se stavi treba viz. nova lakovna a kolem Boleslavi koupila X dalsich pozemku. Dalsim a hlavnim problemem jsou samozrejme lidi, potoze uz proste neni kde cerpat, takze zase zahranicni sila do CR. Na prvni pohled to jde od desiti k peti, ale verim, ze to jen tak vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Jestli není kde brát, tak jedině kolem Mladé Boleslavi, Kvasin a Vrchlabí. Postavit něco v jiné části ČR - například v jižní části, skoro se vsadím, že by problém s nedostatkem zaměstnanců nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Jenze postavit fabriku v jine casti vr znamena sice mozna mene problemu s lidmi, ale vice problemu s logistikou - nutnost dopravit tam vsechny veci nutne k sestaveni auta a dalsi podpurne provozy. postavit to v mb je neco jineho - tam je to vse na par km ctverecnych. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.