Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak paráda dnes volal prodejce že je auto u nich zitra platba a pak nějak převzetí zitra se dohodneme mám radost rodice mají čím jezdit

Gratulace.

Dneska jsem prijel domu a sousedovi stal pred garazi... Ambition 1.0 v manualu, objednaval koncem ledna

Také gratuluji.

Tak do pátku bych měl mít také vyrobeno.

před 16 hodinami, olexaV napsal:

Tak paráda dnes volal prodejce že je auto u nich zitra platba a pak nějak převzetí zitra se dohodneme mám radost rodice mají čím jezdit

Ahoj,tak jsem se dočkal,dneska  se jdu podívat,zítra papíry,faktura-_-..

Taky gratulace jsem zvedavej kdy odjedem od prodejce dneska snad stihnu zaplatit aby to bylo co nejdriv

To máte všichni celkem rychle....Já objednal 2.2  1.0 dsg a prodejce mi zatim jeste nerekl zadny datum ani kdy konkretne by to melo jit do vyroby...Každopádně gratuluju vsem :)

Ale já to objednaval 28.11 už takže zas tak rychle to není ale jen kvůli digit štítu protože kdybychom ho nechtěli tak bylo auto již v únoru 

Díky, atˇ ta čekačka všem rychle uteče.:D

Ahoj, objednáno 18.11.2017, 15.12.2017 přidán digi štít a z původního konce března mám potvrzený termín výroby 18. týden a 19. vyzvednutí. Jinak 1,5 manuál.

Takže dnes zaplaceno v úterý ve 2 hodiny vyzvednutí pak založím vlákno s konfigurací a foto

Byl jsem se podívat,zítra zaplatit.

image6.jpeg

IMG_1160.JPG

Gratuluji.

Ta vůně toho krasavce je cítit i z těch snímku.

Já musím ještě počkat max 3 týdny. :sleep:

Tak mnoho bezpečných a bezporuchových kilometru .

Díky, aťˇ Ti to rychle uteče.

V této barvě krásné auto[emoji106]. Digi štít se mi zamlouvá.

Cilda1 super tak jsi se dočkal. Jak se tě libí digi štít na živo.

@havrosh    No jasně,dobrá volba.

@Hyper ST   První pocit,že je menší než klasické budíky.Neměl jsem moc času zkoumat, ale za mě super.Mrzí mě že nešel  k štítu přidat sportovní volant,protože u  Kodiaqa to jde.

@LukášCBR  díky.

Upraveno od cilda1

@cilda1 mně se sportovní volant taky líbí, ale nakonec jsem zvolil klasický, protože v rozhodování zvítězilo mít ho vyhřívaný. Stejně jako nedává moc smysl nemožnost přidat sportovní volant k dig. přístrojové desce, tak nerozumím tomu, proč ho nejde mít s vyhříváním.

Jinak krásné auto, tak ať ti dělá jen samou radost a přeji spoustu ujetých km bez nehod a závad.

Závidím Cilda 1. Jakou mas priplatkovou výbavu? Ja mam objednáno 14.2  a termín mi rekli zacatek listopadu 

Děkuju, super výbava. Musel jsem byt skromnější. :-)

Parádní výbava teda, skoro vše to já se musel uskromnit tak to gratuluji k super výbavě 

Ty objednávací lhůty jsou docela síla...nám teď do rodiny taky jeden Karoq přibude, ale je to skladovka, takže za 14 dní by měl být doma.

Mirne OT, ale pro zajimavost.

Kamarad si v US objednal Hondu CR-V. Pani v dealerstvi se mu omlouvala, ze Honda vyrabi modely CR-V v Japonsku a nestihaji vyrobu, tak jestli mu nebude vadit ze mu auto dodaji az za 2 mesice. 

Kdyz jsem mu rikal ze u nas cekas na auto rok, tak neveril...

Nemyslim si ze by si u nas cakal na hondu cr-v viac ako 2 mesiace... porovnavajme porovnatelne. Na teslu model 3 sa v US ako dlho caka?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.