Duben 11, 20187 r Tak paráda dnes volal prodejce že je auto u nich zitra platba a pak nějak převzetí zitra se dohodneme mám radost rodice mají čím jezdit
Duben 11, 20187 r Gratulace. Dneska jsem prijel domu a sousedovi stal pred garazi... Ambition 1.0 v manualu, objednaval koncem ledna
Duben 12, 20187 r před 16 hodinami, olexaV napsal: Tak paráda dnes volal prodejce že je auto u nich zitra platba a pak nějak převzetí zitra se dohodneme mám radost rodice mají čím jezdit Ahoj,tak jsem se dočkal,dneska se jdu podívat,zítra papíry,faktura..
Duben 12, 20187 r Taky gratulace jsem zvedavej kdy odjedem od prodejce dneska snad stihnu zaplatit aby to bylo co nejdriv
Duben 12, 20187 r To máte všichni celkem rychle....Já objednal 2.2 1.0 dsg a prodejce mi zatim jeste nerekl zadny datum ani kdy konkretne by to melo jit do vyroby...Každopádně gratuluju vsem
Duben 12, 20187 r Ale já to objednaval 28.11 už takže zas tak rychle to není ale jen kvůli digit štítu protože kdybychom ho nechtěli tak bylo auto již v únoru
Duben 12, 20187 r Ahoj, objednáno 18.11.2017, 15.12.2017 přidán digi štít a z původního konce března mám potvrzený termín výroby 18. týden a 19. vyzvednutí. Jinak 1,5 manuál.
Duben 12, 20187 r Takže dnes zaplaceno v úterý ve 2 hodiny vyzvednutí pak založím vlákno s konfigurací a foto
Duben 12, 20187 r Gratuluji. Ta vůně toho krasavce je cítit i z těch snímku. Já musím ještě počkat max 3 týdny. Tak mnoho bezpečných a bezporuchových kilometru .
Duben 13, 20187 r @havrosh No jasně,dobrá volba. @Hyper ST První pocit,že je menší než klasické budíky.Neměl jsem moc času zkoumat, ale za mě super.Mrzí mě že nešel k štítu přidat sportovní volant,protože u Kodiaqa to jde. @LukášCBR díky. Upraveno Duben 13, 20187 r od cilda1
Duben 13, 20187 r @cilda1 mně se sportovní volant taky líbí, ale nakonec jsem zvolil klasický, protože v rozhodování zvítězilo mít ho vyhřívaný. Stejně jako nedává moc smysl nemožnost přidat sportovní volant k dig. přístrojové desce, tak nerozumím tomu, proč ho nejde mít s vyhříváním. Jinak krásné auto, tak ať ti dělá jen samou radost a přeji spoustu ujetých km bez nehod a závad.
Duben 13, 20187 r Závidím Cilda 1. Jakou mas priplatkovou výbavu? Ja mam objednáno 14.2 a termín mi rekli zacatek listopadu
Duben 13, 20187 r @Tondula Já objednával konec října a výbava http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/123729764 Upraveno Duben 13, 20187 r od cilda1
Duben 13, 20187 r Parádní výbava teda, skoro vše to já se musel uskromnit tak to gratuluji k super výbavě
Duben 13, 20187 r Ty objednávací lhůty jsou docela síla...nám teď do rodiny taky jeden Karoq přibude, ale je to skladovka, takže za 14 dní by měl být doma.
Duben 14, 20187 r Mirne OT, ale pro zajimavost. Kamarad si v US objednal Hondu CR-V. Pani v dealerstvi se mu omlouvala, ze Honda vyrabi modely CR-V v Japonsku a nestihaji vyrobu, tak jestli mu nebude vadit ze mu auto dodaji az za 2 mesice. Kdyz jsem mu rikal ze u nas cekas na auto rok, tak neveril...
Duben 14, 20187 r Nemyslim si ze by si u nas cakal na hondu cr-v viac ako 2 mesiace... porovnavajme porovnatelne. Na teslu model 3 sa v US ako dlho caka?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.