olexaV Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Tak paráda dnes volal prodejce že je auto u nich zitra platba a pak nějak převzetí zitra se dohodneme mám radost rodice mají čím jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Gratulace. Dneska jsem prijel domu a sousedovi stal pred garazi... Ambition 1.0 v manualu, objednaval koncem ledna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Také gratuluji. Tak do pátku bych měl mít také vyrobeno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 před 16 hodinami, olexaV napsal: Tak paráda dnes volal prodejce že je auto u nich zitra platba a pak nějak převzetí zitra se dohodneme mám radost rodice mají čím jezdit Ahoj,tak jsem se dočkal,dneska se jdu podívat,zítra papíry,faktura.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Taky gratulace jsem zvedavej kdy odjedem od prodejce dneska snad stihnu zaplatit aby to bylo co nejdriv 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
underoathqx Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 To máte všichni celkem rychle....Já objednal 2.2 1.0 dsg a prodejce mi zatim jeste nerekl zadny datum ani kdy konkretne by to melo jit do vyroby...Každopádně gratuluju vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Ale já to objednaval 28.11 už takže zas tak rychle to není ale jen kvůli digit štítu protože kdybychom ho nechtěli tak bylo auto již v únoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Díky, atˇ ta čekačka všem rychle uteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1402 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Ahoj, objednáno 18.11.2017, 15.12.2017 přidán digi štít a z původního konce března mám potvrzený termín výroby 18. týden a 19. vyzvednutí. Jinak 1,5 manuál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Takže dnes zaplaceno v úterý ve 2 hodiny vyzvednutí pak založím vlákno s konfigurací a foto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Byl jsem se podívat,zítra zaplatit. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Páťa 1149 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Gratuluji. Ta vůně toho krasavce je cítit i z těch snímku. Já musím ještě počkat max 3 týdny. Tak mnoho bezpečných a bezporuchových kilometru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Díky, aťˇ Ti to rychle uteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 V této barvě krásné auto[emoji106]. Digi štít se mi zamlouvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Cilda1 super tak jsi se dočkal. Jak se tě libí digi štít na živo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 @cilda1 Seda business? Parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 (editace) @havrosh No jasně,dobrá volba. @Hyper ST První pocit,že je menší než klasické budíky.Neměl jsem moc času zkoumat, ale za mě super.Mrzí mě že nešel k štítu přidat sportovní volant,protože u Kodiaqa to jde. @LukášCBR díky. Editováno: 13. Duben 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 @cilda1 mně se sportovní volant taky líbí, ale nakonec jsem zvolil klasický, protože v rozhodování zvítězilo mít ho vyhřívaný. Stejně jako nedává moc smysl nemožnost přidat sportovní volant k dig. přístrojové desce, tak nerozumím tomu, proč ho nejde mít s vyhříváním. Jinak krásné auto, tak ať ti dělá jen samou radost a přeji spoustu ujetých km bez nehod a závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondula Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Závidím Cilda 1. Jakou mas priplatkovou výbavu? Ja mam objednáno 14.2 a termín mi rekli zacatek listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 (editace) @Tondula Já objednával konec října a výbava http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/123729764 Editováno: 13. Duben 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondula Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Děkuju, super výbava. Musel jsem byt skromnější. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Parádní výbava teda, skoro vše to já se musel uskromnit tak to gratuluji k super výbavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonaim Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Ty objednávací lhůty jsou docela síla...nám teď do rodiny taky jeden Karoq přibude, ale je to skladovka, takže za 14 dní by měl být doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Mirne OT, ale pro zajimavost. Kamarad si v US objednal Hondu CR-V. Pani v dealerstvi se mu omlouvala, ze Honda vyrabi modely CR-V v Japonsku a nestihaji vyrobu, tak jestli mu nebude vadit ze mu auto dodaji az za 2 mesice. Kdyz jsem mu rikal ze u nas cekas na auto rok, tak neveril... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
curious_george Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Nemyslim si ze by si u nas cakal na hondu cr-v viac ako 2 mesiace... porovnavajme porovnatelne. Na teslu model 3 sa v US ako dlho caka? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.