Bi-Xenony - Elektrika - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Bi-Xenony

luban

Doporučené příspěvky

A já bych měl hned jeden dotaz. Přítelkyně má Bi-Xenony na FL modelu a trochu mi zarazil takový tmavý flek v pravém světelném kuželu (viz šipka na obrázku). Je to normální, nebo je to závada? Auto máme týden a ten flek je tam od začátku, takže zvažuji navštívení servisu s reklamací, ale chci se ujistit, že je to závada a né normální stav.

Xenony_Rapid.jpg

Editováno: , autor: luban
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukal jsem do toho světla a nic jsem tam neviděl, asi to bude něco přímo na výbojce. Budu to reklamovat.

EDIT: Tak jsem byl v servisu, bude to na reklamaci. Teď jedu na hory, jsem objednán do servisu na 5.3. tak dám potom report jak to dopadlo.

Editováno: , autor: luban
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  V 3. 4. 2018 na 17:30, Qual napsal:

Ano, myslel jsem zvýšování intenzity celého pásku. Nemyslím tím tedy z jedné strany na druhou, jako to mají nové Audi.

Rozšířit  

jaj tak to se omlouvám, myslel sem  že mluvíš o sweepu.  Mno pokud tam je řízeni těch ledek co jsou na  jedné straně toho světlovodu pomocí PWM tak by to šlo postupně rožnout. Nicméně PWM je celkem drahá věc a rapid je levnější auto a z funkčního hlediska k tomu není důvod. Takže to podle mě doprogramovat nepůjde, protože tam k tomu pravděpodobně bude chybět právě ta PWMka což je kus hardwaru. 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...