Ladicha Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Po zapnutí zapalování mi na přístrojovém panelu po krátkém rozsvícení zhasnou všechny signalizační kontrolky kromě dvou: EPC a Systém kontroly výfukových plynů. Ty zhasnou až po nastartování. Je to v pořádku? Nesignalizuje to už nějakou závadu v emisním systému, když svítí trvale před nastartováním motoru? Podle servisu ne, ale moc jim nevěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 (editace) Servis má pravdu. Je to v pořádku. Editováno: 8. Březen 2018, autor: Lupen_cz 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Ne, je to OK. Vsiml jsem si toho, kdyz jsem zkousel VDCS a mel auto jen zanute, ale nenastartovane. Auto od te doby najelo spoustu kilometru bez zavady 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 @Ladicha Zcela normální. Návod k obsluze strana 31. Dřív svítivala signálka dobíjení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladicha Vloženo 9. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Děkuji všem za rychlé odpovědi na tento můj dotaz. Potěšilo mě to velmi. Vynasnažím se tu také pomoci, když budu vědět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 z logiky věci kontrolka nemůže zhasnout, když motor neběží, protože ještě nemůže tušit, jak to s těmi emisemi a elektronikou dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 To je vec nazoru - kontrolky by klidne mohly zhasnout jeste pred startem motoru. Jejich primarni funkci je signalizace nejakeho problemu, ktery pri stojicim motoru pochopitelne nastat nemuze. A pokud by po startu nastal, kontrolka/y by se rozvitily... Pokud vim, rada znacek pouziva tuto logiku. Ale obhajit se da oboji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 Takhle je jednodušší elektronika. Motor neběží je proto pro elektroniku porucha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 To bych netvrdil, kdyby to vyhodnotilo auto jako poruchu, tak to zapisuje vždy do řídící jednotky a pak by byla plná "závad". Prostě je to tak nastavené, a stejně při startování tlačítkem je to uplně jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.