kaaka Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 Aleši pokud to dobře chápu, tak bys rád aby to svítilo od chvíle odemčení auta do té doby než ho zase zamknes ? Prostě pořád když jses ve vozu. Napadá mě pouze napojit to na dvě relé - první by spinalo když odemknes auto kabelem od vnitřního osvětlení a druhé by spinalo když otočíš klíčkem v zapalování (a ten strop ti zhasne) třeba od rádia. Takže by to vlastně svítilo pořád protože buď by ti šlo napětí signálem z lampičky nebo signálem z rádia (nebo z jiného zdroje který se spouští při startování). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 12. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 @kaaka ono Lampička ve stropě má tři vodiče 1) Kostra 2) trvale po odemčení - BCM T73a/65 (stmívání vnitřního světla) 3) spínané dveřmi - BCM T73a/4 (sv. 30 vnitřní světlo/30G) Dvojka +12V se ti zapne hned po odemčení dveří....a Trojka sviti jen pri otevrenych Jak pise Ales, do dveri da stalych +12V a ty nohy at napoji na lampicku viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 12. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 @Aleš_BX mas v aute tu lampicku s jednou zarovkou nebo se třema a po strane ty dve ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 12. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 Tak zkouska Rozsvit si jednu postranni lampicku zavri a zamkni auto a zhasne.Pak odemkni a rozsviti se...tak na tento okruh muzes mit i nohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 (editace) Ne, nezhasne, sviti dale. Manzelku za to peruji neustale. Oprava: zhasne. Manzelku peruji za to, ze zmackne ten sdruzeny vypinac na trvale sviceni a jde pryc... Editováno: 13. Prosinec 2018, autor: Šutrák Jsem to ale popleta mystifikator. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 13. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Me zhasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 (editace) V 12. 12. 2018 na 15:29, chobott napsal: @kaaka ono Lampička ve stropě má tři vodiče 1) Kostra 2) trvale po odemčení - BCM T73a/65 (stmívání vnitřního světla) 3) spínané dveřmi - BCM T73a/4 (sv. 30 vnitřní světlo/30G) Dvojka +12V se ti zapne hned po odemčení dveří....a Trojka sviti jen pri otevrenych Jak pise Ales, do dveri da stalych +12V a ty nohy at napoji na lampicku viz foto Zdravím, nevím jestli u mého auta není nějaký problém, ale těmi 12V bych si nebyl tak úplně jistý. Zde je má zkušenost. Měj jsem na stálý + k lampičce zapojený měnič na microUSB napájení kamery. Kamera s tím blbla. Tak jsem ji zapojil přímo do auto zapalovače a ok. V lampičce jsem místo žárovky měl dva malé kulaté LED moduly s paticí tuším G4, to bylo ok. Pak jsem je musel použít doma do světel v podhledech a tak jsem tam dal 2 pásky s LED. Tyto pásky svítí podle napětí, což jsem věděl, ale jaké bylo moje překvapení. Po nastartování úplně nezhasnou, malinko pořád svítí, po zamčení auta taky úplně nezhasnou ale problikávají malou intenzitou, skoro to není vidět. Asi to není prachsprosté 0V/12V. Tož takto to je u mého CG. Edit: Tak jsem šel kolem cca 3 hodiny zaparkovaného zamčeného auta a lampička stále "pomrkává" Editováno: 14. Prosinec 2018, autor: HWSpeedy Doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 15. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Nebo pouzit original dily VWAG s LED ktere jsou techto levnych LED neduhu zbaveny.Samozrejme ne vzdy najdes vse...nicmene na ty nohy jsem se rozhodl dat LEDky z rapida z ambientniho sviceni...jsou dokonce i stmivatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 před 1 hodinou, Aleš_BX napsal: stačí si někde přečíst (i tady na fóru) jak se chovají LEDky v porovnání se žárovkami... Tak samozřejmě mně je to jasné, ale překvapilo mě že v zamčeném autě tam asi celou dobu posílá řídící jednotka nějaké nízkonapěťové pulzy. Vůbec mě nenapadá, k čemu je to dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 15. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Jojo me to dela zadni LED na RZ taky cina...Zjistil jsem v ridici jednotce ze si saha na vsechny zarovky v aute....i kdyz ti palubni PC nic neukaze BCM o tom moc dobre vi...skoda ze inzenyri ve VW neudelali takovy SW do pristrojovky ktery by ti to ukazal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Tak zrovna u SPZ LED to jde vypnout :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 4. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2019 @Aleš_BX to máš na ambientní osvětlení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 4. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Aha, vim co myslis ale tohle neporadim....pokud je v zaruce mozno zkusit na ŠA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 @Aleš_BX Zkus se poptat u nějakého garážového malého servisu nebo na vrakovišti, dříve se běžně vyskytovalo například v přístrojovkách 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 15. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2019 tak jsem si na vanoce objednal nejake LEDky do auta spise na zkousku...ty nejlevnejsi a dokonce umi stmivani :D viz foto kde leva strana je klasika Bila studena, ve stredu je original žárovka, prava strana je žlutá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Skoč na vrakoviště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Tuším že nekoupíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Tak super 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Možná ještě dopiš i cenu 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Skvělé 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.