Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Videočip pro kameru mají Swingy 871D a 869D. Ten 869D má i příjem DAB. Zkusit ebay, allegro... Na bazoši je inzerát na 869D (PH car). Ten nedoporučuji. Měl jsem jej koupený a musel jsem ho s obtížemi  vrátit, nefungoval jak by měl. Nebo výměna za Bolero či Amundsen (i zde ne všechny podporu kamery mají), ale tam je jednotka infotaimentu v kastliku před spolujezdcem narodíl od Swinga, který jí má za displejem.

Vloženo (editace)

super @tom01 děkuji za vysvětlení :-) a ještě informativně je potřeba řešit nějak ochranu komponentu, když bych teda sehnal rádio 5JA 035 871D?

Editováno: , autor: kralikkk
Vloženo

Ano, po osazení rádia do vozu musí právě naběhnout ochrana komponent, kterou ti odstraní pak v autorizáku a rádio je pak plnohodnotně přiřazenok VIN tvého auta. To je jediný správný postup. Ten Swing 869D z bazoše je rekněme nějak hacknutý a nejde právě plnohodnotně přiřadit k tvému vozu po jeho instalaci a nebude plnohodnotně fungovat. Koukl jsem na ebay, tam nějaké 871D jsou za až podezřele zajímavé peníze, ale vůbec neručím, co to v reálu je. 

https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=5ja035871d+&_trksid=p2380057.m4084.l1313

Vloženo

Amundsen (F3/Rapid) a Columbus (od O3 vyssie) podporuju kameru stale. Bolero (je jedno ktory model) je zavisle na presnom ciselnom oznaceni, podobne ako Swing/Swing+ (tiez napriec modelmi). tiez som mal v O3 Amundsen a kamera ide, pisalo mi uz niekolko ludi ohladom Bolero (hlavne F3) a nejde to na kazdom

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...