Optik Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 na stránkách doplňků ke Škoda Karoq jsem našel zatmavené odrazky které jsou umístěné v dolní části zadního nárazník. Na foto je vidět, že do odrazky se připojuje konektor. Prohlédl jsem si Karoqa na prodejně a je vidět , že v odrazce jsou LEDKY. Nevíte někdo kde se tyto ledky rozsvěcují ? Jedná se o zadní mlhovky ???? dík za info. Nenašel jsem žádné info ani v návodu k autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 @Optik, kde jsi to našel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 (editace) To by mě taky zajímalo. asi to je toto https://www.obautodily.cz/skoda-karoq-zadni-odrazky-set-2-ks-monte-carlo-zatmavene-10801cz2682/ Editováno: 26. Březen 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 26. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Ano souhlas je to ono, zjišťoval jsem ve škodovce co to je a na pravé straně obrázek je vyobrazena odrazka s přívodním kabelem položka 22 a na pravé straně bez kabelu. položka Zajímá mne, jestli jde o odrazku s integrovanou mlhovkou, nebo proč jsou v odrazce ledky jinak jsem se nic nedozvěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 (editace) Ano, mělo by to být zadní mlhové světlo. Editováno: 26. Březen 2018, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 27. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Ahoj , dnes jsem se dostal konečně ke Karoqu a trochu jsem se mu věnoval. CILDA a TWISTED mají pravdu, jedná se o zadní mlhové světlo. Jen bych ho na tomto místě nečekal. Ještě by mne zajímalo, jestli půjde zapojit i to napravo, jestli je tam nějaká příprava. Praxe nám řekne až budeme mít auta doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reslik24 Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Myslím, že nepůjde, mlhovka je vždy jen na straně podle strany provozu, druhá strana je odrazka bez přípravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 28. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Viděl jsem auta, kde svítily obě zadní mlhovky, ale nejsem si jist jestli je to homologované a povolené a jestli to projde na STK. Kouknu po tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reslik24 Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Přímo z výroby to tak určitě nebude. Zkus zjistit a dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Pokud to myslíš obecně, tak asi žádný zákon nezakazuje, aby mělo auto mlhovky dvě. Je to otázka šetření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 28. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Je to tak jak píše Twisted, musí mít vzadu mlhové světlo a není upraveno jestli jedno, nebo dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Mozno je jedno hmlovka a jedno na cuvanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Nesmysl, dle příslušných ustanovení předpisu EHK 48 můžou být vzadu 1 až 2 mlhovky a to stejné platí pro couvací světla. Pokud bude někdo shánět pravou mlhovku, tak to nejspíš bude z vozidla určeného pro levostranný provoz (Velká Británie...). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siroma Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 V 28. 3. 2018 na 21:16, Pawouk napsal: Pokud bude někdo shánět pravou mlhovku, tak to nejspíš bude z vozidla určeného pro levostranný provoz (Velká Británie...). Ako a kde objednat pravú zadnú hmlovku.Dakujem za nejaké info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.