nseries100 Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Ahoj, máte zkušenosti s něčím podobným? https://www.detailingshop.cz/predmyti--myti-a-suseni/hd-foam-lance-nastavec-pro-tvorbu-huste-peny-snowfoam/ Mám wapku Bosch a líbí se mi myšlenka umývání auta aktivní pěnou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 prijde mi, ze ji tam maji pekne drahou, normalne to stojiva okolo 1000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 1. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Taky mi přijde. @mp390 teď něco takového pořídil za cca 1000 Kč z ahifi. Tam ale není Bosch mezi kompatibilními. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Na Ali určitě najdeš i na Bosch. Teba tohle? http://s.aliexpress.com/aQBfEBfy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Objednával sem z Alíka, výrobce MJJC, cena do 500,- . Kupoval jsem pro Karcher na základě tohoto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 2. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 @LiveBomb Díky za tip, podívám se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 vypada to, ze jsou i pro BOSCH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 2. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Jojo koukám na to https://www.ebay.com/itm/MJJC-NEW-Foam-Lance-Bosche-AQT-Series-Pressure-Car-Wash-Gun-Professional-Quality/122289032922 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 2. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 (editace) Edit: objednáno tak uvidíme. Editováno: 2. Duben 2018, autor: nseries100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Dnes mi to přišlo z Alíka. Vyzkoušeno a je to bomba 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 za tu cenu to vypada velice dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Mám Nilfisk + nástavec na tvorbu pěny, kterou jsem kupoval z eBaye za cca 1000Kč. Co se týče mytí, jedná se o skvělou podívanou. Nutno podotknout, že do 1l láhve se nalije 300ml snowfoam a zbytek dolije vodou. Z toho vychází, že 1l flaška snowfoam roztoku vystačí na 3, maximálně 4 mycí cykly a při ceně snowfoam je to vcelku drahé mytí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 redit vetsim pomerem jsi nezkousel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Před hodinou, Bikes napsal: za tu cenu to vypada velice dobre Jo vypadá to dobře, bohužel sem to zapomněl vyfotit z blízka tak je to vzatý aspoň z CCTV. V sobotu se pokusim napravit. před 31 minutami, LukášCBR napsal: Nutno podotknout, že do 1l láhve se nalije 300ml snowfoam a zbytek dolije vodou. Z toho vychází, že 1l flaška snowfoam roztoku vystačí na 3, maximálně 4 mycí cykly a při ceně snowfoam je to vcelku drahé mytí. A můžu se zeptat co používáš za pěnu? Já teď mám ValetPro ale pokukuju po Auto Finesse Avalanche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Používám od začátku ValetPro pH neutral snow foam, cca 300Kč/1l. Je třeba dát si pozor na alkalické pěny, které jsou levnější než pH neutral pěny, ale nevýhodou je, že dokážou sundat vosk z auta. Pokud voskuješ, je to hodně nežádoucí. AutoFinesse mám rád a používám jejich produkty - Iron Out, krém na pneumatiky atp.. Řekl bych, že s jejich pěnou chybu neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiq07 Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Mám Nilfisk + nástavec na tvorbu pěny, kterou jsem kupoval z eBaye za cca 1000Kč. Co se týče mytí, jedná se o skvělou podívanou. Nutno podotknout, že do 1l láhve se nalije 300ml snowfoam a zbytek dolije vodou. Z toho vychází, že 1l flaška snowfoam roztoku vystačí na 3, maximálně 4 mycí cykly a při ceně snowfoam je to vcelku drahé mytí. Mas nejaky odkaz kde ho kupim? Mam len ten klasicky od nilfidku co bol pri Wapke a teda nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 @tomiq07 Např. tady: https://www.ahifi.cz/penovaci-nastavec-pro-nilfisk-kew-dodo-juice-snow-commotion-foam-lance-nilfisk-kew-alto-not-nilfisk-pro.html Z eBay je to za 1/2 ceny, ale počkáš si cca 3týdny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Nebo tady. Jde to ze Španělska, za 4-5 dní to máš doma. Mě přišel za týden, ale 4 dny bylo volno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 zkouseli jste nekdo toto? https://www.tipa.eu/cz/autosampon-karcher-rm-619-5l/d-183136/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 @Bikes “Mírně alkoholický přípravek”. Pokud na své auto nanášíš jakýkoliv přírodní vosk či ochranu, počítej s tím, že o ni příjdeš. Nejlepší a šetrné přípravky k voskům jsou pH neutrální pěny - ValetPro, AutoFinesse, Meguiars atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Me jen zaujala ta cena, vicemene to co "normalne" stoji litr, tak tady 5l.... Jinak ja pouzivam sampon s voskem, takze by to asi bylo jedno :D. Na klasicky voskovani jsem trochu liny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 @Bikes To je už na tobě. Jen jsem popsal, co můžeš od té pěny očekávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.