Placka1 Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 (editace) Zadar lidi. Měl bych dotaz. Auto jsem koupil s tempomatem, ale nefungovalo. Koukal jsem na pedály spojky a brzdy, znamky o montazi(dodatečné) ani památky. Jen originální izolace žádný připojený kabel od temp. Myslel jsem že někdo namontoval jen páčky. Pak jsem se dozvěděl, pokud je v paměti závad chyba, tempomat nepůjde. Diag. mi píše snímač hladiny/ teploty oleje signál chybí. Mám Roomster 1.4tdi 59kw rv.07 je tento snímač na vaně? Protože teď jsi nevybavuju zda-li jsem ho tam viděl a to si měním olej sám . Nebo najdu ho někde jinde? Děkuju Editováno: 1. Duben 2018, autor: Placka1 Úprava textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 To je česky, nebo nějaká parodie? Nebo jsi snad cizinec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Placka1 Vloženo 1. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Psal jsem to na telefonu a nepřečetl jsem si to. Pokud jsem někoho tím urazil, omlouvám se a text opravil. Snad je teď v pořádku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Ano, snímač hladiny oleje je ve spodní části vany. Mít ho tam ale nemusíš a je možný, že nově instalovaná řídící jednotka k tempomatu ho vyžaduje a proto vyskočila tahle chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Placka1 Vloženo 2. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 To jsem si taky říkal. Zkusím se ještě podívat jestli někde není jinde to čidlo. Když tak to dám elektrikáři co se vyzná ve skodovkach . Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.