ben06 Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 Za mě jsou ofuky přežité. Měl jsem je na Felicii i se střešním oknem. Co mám auta s klimatizací a teď s klimatronikem na který celý rok nesáhnu okno už otevřu jen u závory na parkovišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 Ta mřížka není na parádu ale když stojím v kempu v Chorvatsku dva týdny na plným slunci tak to trochu ventiluje. Dřív jsem měl pootevřený okna ale lezli tam mravenci a jiná havěť. A před jízdou otevřu dveře a nemusím otvírat okna dálkáčem což je jedna z mnoha zbytečných funkcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami jak moc ničí ty kovové plíšky gumu okna? respektive drží to i bez těch plíšků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.