Přejít na obsah

Čistenie okruhu klimatizácie.


yoli

Doporučené příspěvky

Zdravím. Mám na vás prosbu. Potrebujem firmu, servis, ktorá by mi vyčistila klimatizačný okruh na O II fl 2012. Behom roka druhý pokazený kompresor Hella (už viem, odkedy made in china je to smetie). V servise, čo mi ho menili vraveli, že musia byť v okruhu nejaké piliny, bordel z predchádzajúceho tiež hella a preto odišiel aj druhý. Auto na voľnobeh, hlavne po štarte pri vypnutej klime vydáva kovové pazvuky, niekedy to stíchne, ak sa zapne tak funguje, ale.....radšej nezapínam. Viem, že to nebude, ako prefuknuť zašpinenú záhradnu hadicu a že asi viacej vecí sa bude musieť vymeniť za nové a bude to pálka, no potrebujem to opraviť, vyčistiť. Jednalo by sa o KE, PO kraj. Vopred dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Nakoniec už klima vôbec nefungovala, lebo sa strhol tisíchran na kompresore Hella dočista. Odkedy sa robia v Čine, je to mäkké blatko, ale vraj piestiky majú dobré, tak tam niečo kalené naondia za 20€...Nakoniec som našiel, veľmi ústretový a šikovný malý servis v Poprade na Hraničnej, MK autoslužby. Po rozobratí zistili príčinu, ponúkli cenové riešenia, vyčistili klimu (vzduchovody) 1,5m hadičkou a penou,.kabinový filter nový uhlikový Man........a výslednou cenou do 300€ s Valeo fungel novým kompresorom do 2hodín všetko hotové. Podtatrancom iba odporúčam. U nás v TV servis nemenujem len cena Helly nepodarku 350 plus robota, náplne....skoro 400€

Jo a starý mi pribalili na cestu, veľmi rád sa s ním pohrám :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...