nonaim Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Zdravím zkušenější kolegy, přemýšlel někdo z vás nad doděláním ochranných lemů kol? Má to praktické využití a lze to jednoduše dodělat? Díky za jakékoli rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 ano dodělat lze, protože se nás ptali na prodejně, jestli je chcem dodělat když jsme chtěli zástěrky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Z praktického hlediska si myslím, že dobře poslouží jako ochrana blatníků (škrábance a ťukance). Navíc se mně líbí i jako designový prvek. Osobně jsem je zvolil hned při objednání auta. Dodělat asi půjdou, ale pak je otázka, proč je rovnou nezvolit v konfigurátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonaim Vloženo 17. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Vzali jsme právě skladovku, která je nemá. Tudíž jediná možnost je dodělat svépomocí - jestli je to otázka nacvakání/přišroubování z podběhu, tak by to bylo v pohodě. Mně osobně se to právě taky designově líbí - hezky to ladí k tomu ostatnímu oplastování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonaim Vloženo 17. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 (editace) Jinak tady by měl být výpis všech dílů potřebných k dodělání ochranných lemů - přední jsou ze dvou částí (díl 1 a 3), zadní ze tří (díl 6, 7 a 8). Je možné, že k tomu budou potřeba ještě nějaké šroubky/sponky, to už budou ale korunové částky a ETKA mi u nich čísla dílů bohužel nezobrazila. Je tam vidět i cca cena na kolik vyjdou díly - z výroby je to teda levnější (3200Kč). Editováno: 19. Duben 2018, autor: nonaim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titino Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Lemy se lepí, žádné spony nebo šrouby k montáži nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonaim Vloženo 30. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 Ajo, tak do toho asi nepůjdu. Nechápu, proč to nedali na pár šroubů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Lepení mi přinde jako lepší řešení, kdyby to bylo na šroubech, bude se za tím držet špína, v extrémním případě by to mohlo prodřít lak a začít reznout. Samozřejmě záleží jak se to nalepí, ale to by mělo mít už vychytané za ty roky co se lepí plasty na auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Lepí se to z jednoho prostýho důvodu - unifikace dílů. Navíc lepení vytvoří celistvější spoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 Kde sa daju lemy blatnikov samostatne kupit?? Je to uz v predaji?? Mam ambition a mozno by som casom nahodil tie lemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonaim Vloženo 11. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 ad lepení: Asi máte pravdu, ale ze zkušenosti nerad lepím.. @Peppo viz můj příspěvek výše, to jsou ceny konkrétně z autokelly, ale podle čísla dílu si to můžeš objednat i přímo u VW (cena ale bude podobná). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Zas na druhou stranu, lepit můžeš kdykoli, až omrzí současný vzhled, můžeš ho drobně poupravit a zase budete mít "nové auto" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 Mám dotaz řešil jste někdo nalakování lemů blatníků? Nevím zda to půjde jako to má Ateca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Podařilo se mi trochu ušpinit lem blatníku, čištění čímkoliv neúčinné. Poradí někdo, jakou barvu (asi odstínu antracit) použít, abych to plus mínus zamaskoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barvajs Vloženo 12. Září 2022 Sdílet Vloženo 12. Září 2022 Dotáhnul ty lemy na Karoqa někdo do konce ? Mě v servisu tvrděj že dodatečně nejdou namontovat, že na předním blatníku chybí nějaká díra a vrtat si to nikdo nebude, to je jasný... Jinak prej jestli to chci zkusit, tak mi je objednaj, chtěj za to asi 6600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2022 Na obrázcích: https://zapchasti.lviv.ua/ua/product/8021330156/ https://zapchasti.lviv.ua/ua/product/12860716040/ https://zapchasti.lviv.ua/ua/product/12808879499/ tam žádný trn nevidím a upřímně, ikdyby tam chyběl nějaký montážní otvor, tak tady asi ničemu nevadí, když to tam bude nalepeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.