Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím zkušenější kolegy,

přemýšlel někdo z vás nad doděláním ochranných lemů kol? Má to praktické využití a lze to jednoduše dodělat? Díky za jakékoli rady!

ano dodělat lze, protože se nás ptali na prodejně, jestli je chcem dodělat když jsme chtěli zástěrky

Z praktického hlediska si myslím, že dobře poslouží jako ochrana blatníků (škrábance a ťukance). Navíc se mně líbí i jako designový prvek. Osobně jsem je zvolil hned při objednání auta. Dodělat asi půjdou, ale pak je otázka, proč je rovnou nezvolit v konfigurátoru.

• Autor

Vzali jsme právě skladovku, která je nemá. Tudíž jediná možnost je dodělat svépomocí - jestli je to otázka nacvakání/přišroubování z podběhu, tak by to bylo v pohodě. Mně osobně se to právě taky designově líbí - hezky to ladí k tomu ostatnímu oplastování.

• Autor

Jinak tady by měl být výpis všech dílů potřebných k dodělání ochranných lemů - přední jsou ze dvou částí (díl 1 a 3), zadní ze tří (díl 6, 7 a 8). Je možné, že k tomu budou potřeba ještě nějaké šroubky/sponky, to už budou ale korunové částky a ETKA mi u nich čísla dílů bohužel nezobrazila. Je tam vidět i cca cena na kolik vyjdou díly - z výroby je to teda levnější (3200Kč).

Snímek obrazovky 2018-04-17 v 22.13.51.png

karoq_lemy.jpg

Upraveno od nonaim

Lemy se lepí, žádné spony nebo šrouby k montáži nejsou 

• Autor

Ajo, tak do toho asi nepůjdu. Nechápu, proč to nedali na pár šroubů.

Lepení mi přinde jako lepší řešení, kdyby to bylo na šroubech, bude se za tím držet špína, v extrémním případě by to mohlo prodřít lak a začít reznout. Samozřejmě záleží jak se to nalepí, ale to by mělo mít už vychytané za ty roky co se lepí plasty na auta :) 

Lepí se to z jednoho prostýho důvodu - unifikace dílů. Navíc lepení vytvoří celistvější spoj.

• 3 týdny později...

Kde sa daju lemy blatnikov samostatne kupit?? Je to uz v predaji?? Mam ambition a mozno by som casom nahodil tie lemy.

• 3 týdny později...
  • Autor

ad lepení: Asi máte pravdu, ale ze zkušenosti nerad lepím..

@Peppo viz můj příspěvek výše, to jsou ceny konkrétně z autokelly, ale podle čísla dílu si to můžeš objednat i přímo u VW (cena ale bude podobná).

Zas na druhou stranu, lepit můžeš kdykoli, až omrzí současný vzhled, můžeš ho drobně poupravit a zase budete mít "nové auto" :) 

• 3 roky později...

Mám dotaz řešil jste někdo nalakování lemů blatníků? Nevím zda to půjde jako to má Ateca.

9vRX9d.jpeg

Podařilo se mi trochu ušpinit lem blatníku, čištění čímkoliv neúčinné. Poradí někdo, jakou barvu (asi odstínu antracit) použít, abych to plus mínus zamaskoval? 

• 10 měsíců později...

Dotáhnul ty lemy na Karoqa někdo do konce ? Mě v servisu tvrděj že dodatečně nejdou namontovat, že na  předním blatníku chybí nějaká díra a vrtat si to nikdo nebude, to je jasný... Jinak prej jestli to chci zkusit, tak mi je objednaj, chtěj za to asi 6600,-

• 1 měsíc později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.