dejdys Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Tak už mám vyměněno, cena 19.500,- včetně práce jako X díl, tak snad už bude pokoj. Jenom pořád nevím, jestli to nebylo zbytečné, údajně to lupání nemá žádný vliv na funkci, jenom je to otravné a nemělo by dojít k poruše řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 (editace) On 6/21/2018 at 4:34 PM, axicom said: Je to pokaždé v jiné poloze volantu, ale pokaždé doprava. EDIT Tak že demontáž ložisek, očištění, namazání a vracení zpět, podotahovaní prvku nápravy a nic nekřupe. Je dost možné, že to začne znova.. Taky jsem to tak měl. On 7/9/2018 at 10:38 AM, dejdys said: Tak už mám vyměněno, cena 19.500,- včetně práce jako X díl, tak snad už bude pokoj. Jenom pořád nevím, jestli to nebylo zbytečné, údajně to lupání nemá žádný vliv na funkci, jenom je to otravné a nemělo by dojít k poruše řízení. Pokud to jen křupe, tak je to OK. Ale dokud to nezačne zatuhávat.. Poté už to problém je.. Editováno: 11. Červenec 2018, autor: Ulipek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 V 13. 6. 2018 na 16:52, Ulipek napsal: Nic neobvyklého? ještě jsem se s tímto případem nesetkal... Jsem zvědav co to bude po výměně.. V 9. 7. 2018 na 11:08, Ulipek napsal: Je dost možné, že to začne znova.. Taky jsem to tak měl. Pokud to jen křupe, tak je to OK. Ale dokud to nezačne zatuhávat.. Poté už to problém je.. Docela si mě pobavil, nejdříve píšeš že si se s tím nesetkal a pak napíšeš také jsem to měl, fakt mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 On 7/9/2018 at 10:38 AM, dejdys said: Tak už mám vyměněno, cena 19.500,- včetně práce jako X díl, tak snad už bude pokoj. Jenom pořád nevím, jestli to nebylo zbytečné, údajně to lupání nemá žádný vliv na funkci, jenom je to otravné a nemělo by dojít k poruše řízení. A já teď taky.. bavit se o ložiskách kol a pak to zaměnit za řízení.. raději mlč... bude to lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Hochu čti si to po sobě, reagoval si na ložiska. V 13. 6. 2018 na 16:52, Ulipek napsal: Nic neobvyklého? ještě jsem se s tímto případem nesetkal... Jsem zvědav co to bude po výměně.. V 9. 7. 2018 na 11:08, Ulipek napsal: Je dost možné, že to začne znova.. Taky jsem to tak měl. Pokud to jen křupe, tak je to OK. Ale dokud to nezačne zatuhávat.. Poté už to problém je.. Docela si mě pobavil, nejdříve píšeš že si se s tím nesetkal a pak napíšeš také jsem to měl, fakt mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Ze to zacne znova cvakat protoze to loziskama neni... jedine co jsem mohl napsat, ze se jednalo o utazeni rizeni.. ne cisteni lozisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Tak mám stejný problém OIIIRS FL TSI MR2018. Příští týden bude servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 (editace) Auto by mělo být opraveno. Výměna převodky řízení. Čili i po 10KT/2015 se problém může objevit. Edit: nakonec řešeno jen dotažením nějakých šroubů na převodce dle TPI. Samozřejmě to křupe dál, technik je asi hluchý nebo nevím.. Editováno: 7. Září 2018, autor: MichalRr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
callder Vloženo 14. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 ty jo koukam ze se tema docela rozjelo, ja uz to tenkrat ani nedosresil:) ale premyslel jsem ze bych vzal o3 RS FL ale koukam ze ty kokoti ve skodovce to dodavaji dal rozesrany... :(((( to snad neni mozny ze to dela i o3 2018. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.kolin Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 (editace) Zdravím, měl jsem také tento problém (r. 2014) + auto nedrželo přímý směr v dálničních rychlostech, musel jsem ho neustále korigovat. Za větru to plavalo jak na moři. Po přečtení tohoto vlákna návštěva servisu. Včera vyzvednuto ze servisu, výměna převodky. Problém odstraněn, nekřupe, jede nádherně rovně. Editováno: 23. Březen 2019, autor: radek.kolin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 (editace) Kdyz tocim volantem na miste do leva, tak to taky malinko krupe... dela to od nova, zkusim zas zreklamovat.... moc se jim to nepovedlo... (leon 2015) Editováno: 24. Březen 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Proč točíš volantem na místě? Já to ani zkoušet nebudu. Nerad bych přišel na nějakou závadu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 19. Únor 2023 Sdílet Vloženo 19. Únor 2023 IMG_7884.MOV Ahoj Kluci, je toto stejný problém který tu řešíte? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechys Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 Přidávám zase moje lupání :D Lupani_Octavia.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 18. Červen 2023 Sdílet Vloženo 18. Červen 2023 (editace) Slyším vrzající gumy po betonové povrchové úpravě a pak poskakování zatuhlých axiálních ložisek. Od dob elektronický posilovačů už to není ve volantu cítit ale děje se to pořád. Editováno: 18. Červen 2023, autor: informator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 to zni jako by bylo zatuhly lozisko na tlumici a sponovala se pruzina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 Nevím proč opakuješ moje příspěvky... ale díky za potvrzení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riki33 Vloženo 30. Dubna Sdílet Vloženo 30. Dubna Ahoj @czechys, podařilo se ti to nakonec nějak vyřešit? Řeším ten stejný problém. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinek79 Vloženo 11. Července Sdílet Vloženo 11. Července (editace) Zdarec borci. Už nějakou dobu mám problém s tím, že při točení volantem se ozývá takové lupnutí či ťuknutí. Zní to, jakoby někdo pod autem ťuknul do podvozku. Dělá to na obě strany a někdy to ťukne jednou, jindy třeba 4x při otáčení na kteroukoliv stranu. Myslíte, že to bude horní uložení tlumiče? Zvuk jsem nahrál při pomalém otáčením volantu z jedné strany na druhou. Octavia 3 FL 2019, najeto cca 125tis. EDIT:22.07. - zatím vyměněny kosti a horní uložení tlumičů....beze změny. Zvuky Octavia.mp3 Editováno: 22. Července, autor: lubinek79 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.