TiGeRZ Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Tak chcel by som spytat ci podbehy niecim natierate alebo striekate, aby sa tam neusadzoval bordel...Ked som si vsimol niektore nove auta, ich maju strasne mastne aby sa tam asi nedrzala voda.....rad by som to nejako osetroval, aby som za par rokov nezdvihal hever a auto by bolo stale na zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 nie nic nedavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 mělo by to být ošetřený, bez údržby. není to nutný dávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Minulý týden se mi povedlo projet několik desítek metrů dosti velkou rychlosti po cestě která byla nastřikana nějakým asfaltovým sajrajtem co davaji základ pod nový asfalt a tak mam perfektně nastřikané podběhy a prahy. Krom toho sem to měl na dveříh, zadním okně, zrcadkach atd atd - je to maras. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 15. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Minulý týden se mi povedlo projet několik desítek metrů dosti velkou rychlosti po cestě která byla nastřikana nějakým asfaltovým sajrajtem co davaji základ pod nový asfalt a tak mam perfektně nastřikané podběhy a prahy. Krom toho sem to měl na dveříh, zadním okně, zrcadkach atd atd - je to maras. No take nieco som myslel s tym asfaltom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 já teda mám podběhy plastové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Já auto kupoval už jetý a mam tam po předchozim majiteli natřené prahy zespoda nějakym gumoasfaltem nebo co to je. V případě zájmu dodám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ja jsem sundal z celeho spodku ty plastove kryty a nekoupil spreje od Motipa bylo jich 10ks cena za jeden 125Kc a oblekl stary hadry zalezl pod auto ktere jsem 3 dny predtim omyl saponatem myslim tim podvozek a strikal a strikal a strikal az jsem byl cely jako prase ale cely podvozek mimo tech plechu okolo vyfuku mam hezky cerny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ja jsem sundal z celeho spodku ty plastove kryty a nekoupil spreje od Motipa bylo jich 10ks cena za jeden 125Kc a oblekl stary hadry zalezl pod auto ktere jsem 3 dny predtim omyl saponatem myslim tim podvozek a strikal a strikal a strikal az jsem byl cely jako prase ale cely podvozek mimo tech plechu okolo vyfuku mam hezky cerny. Můj názor je, že tohle je v dnešní době přežitek. Kdo chce udělat pro své auto něco navíc, stačí řádně kvalitním přípravkem vystříkat dutiny a aplikaci tak po třech letech zopakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.