Přejít na obsah

Podbehy natierate s niecim ?

TiGeRZ

Doporučené příspěvky

Tak chcel by som spytat ci podbehy niecim natierate alebo striekate, aby sa tam neusadzoval bordel...Ked som si vsimol niektore nove auta, ich maju strasne mastne aby sa tam asi nedrzala voda.....rad by som to nejako osetroval, aby som za par rokov nezdvihal hever a auto by bolo stale na zemi :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Minulý týden se mi povedlo projet několik desítek metrů dosti velkou rychlosti po cestě která byla nastřikana nějakým asfaltovým sajrajtem co davaji základ pod nový asfalt a tak mam perfektně nastřikané podběhy a prahy. Krom toho sem to měl na dveříh, zadním okně, zrcadkach atd atd - je to maras.

Odkaz ke komentáři

Minulý týden se mi povedlo projet několik desítek metrů dosti velkou rychlosti po cestě která byla nastřikana nějakým asfaltovým sajrajtem co davaji základ pod nový asfalt a tak mam perfektně nastřikané podběhy a prahy. Krom toho sem to měl na dveříh, zadním okně, zrcadkach atd atd - je to maras.

No take nieco som myslel s tym asfaltom -_-

Odkaz ke komentáři

ja jsem sundal z celeho spodku ty plastove kryty a nekoupil spreje od Motipa bylo jich 10ks cena za jeden 125Kc a oblekl stary hadry zalezl pod auto ktere jsem 3 dny predtim omyl saponatem myslim tim podvozek a strikal a strikal a strikal az jsem byl cely jako prase ale cely podvozek mimo tech plechu okolo vyfuku mam hezky cerny.

Odkaz ke komentáři

ja jsem sundal z celeho spodku ty plastove kryty a nekoupil spreje od Motipa bylo jich 10ks cena za jeden 125Kc a oblekl stary hadry zalezl pod auto ktere jsem 3 dny predtim omyl saponatem myslim tim podvozek a strikal a strikal a strikal az jsem byl cely jako prase ale cely podvozek mimo tech plechu okolo vyfuku mam hezky cerny.

Můj názor je, že tohle je v dnešní době přežitek. Kdo chce udělat pro své auto něco navíc, stačí řádně kvalitním přípravkem vystříkat dutiny a aplikaci tak po třech letech zopakovat.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...