Červen 12, 20187 r V tomto vlákne sa niečo podobné rieši už dlhú dobu,sice nie na HTP ale 1.4 16V 63 kw ale príznaky podobné.
Červen 12, 20187 r Koukám, že některé autorizáky jsou vážně k nezaplacení. "Nevím, neznám, vysol aspoň tisíc kč za diagnostiku a možná se podíváme." Každopádně díky @Knightey- za cenné informace.
Červen 15, 20187 r Autor Dnes jsem si auto vyzvedl ze Skodovky, aktualizace pry probehla v poradku, cena za pul hodinky diagnostiky 380,- Kc, coz me mile prekvapilo. Zatim mam pul nadrze Vervy, se kterou to nedela, takze chytrejsi budu az ji vyjezdim a naliju obyc benzin. Zatim musim rict, ze se auto dost uklidnilo, prestalo se chvet na volnobech a pri rozjezdech nemusim davat tolik plynu jako minule, aby se plynule rozjelo. Mozna to hlavni problem nevyresilo, ale i tak jsem za ty penize spokojeny. EDIT: Vypozoroval jsem, ze po aktualizaci se mirne zvysila spotreba. Jel jsem dnes trasu 55 km, kterou vzdy vecer bez provozu jezdim za cca 4,3l - 4,5l/100 km, po aktualizaci spotreba nesla pod 5l/100 km a to jsem se musel hodne snazit. Je to fuk, ale jen tak pro zajimavost to uvadim, jestli si toho nahodou nevsiml i nekdo dalsi. Upraveno Červen 15, 20187 r od Kamil07
Červen 24, 20187 r S tou spotrebou se potom optam majitelky az po nejake dobe. Jestli si nevsimla nejake zmeny. Kazdopadne je hodne spokojena. Prej je to jako: "Kdyz date novy pytel do vysavace"
Červen 24, 20187 r Autor Ja jsem zatim taky spokojeny, jedu uz druhou nadrz obyc benzinu a Fabka startuje v pohode. Snad to tak bude pokracovat i dal. Upraveno Červen 24, 20187 r od Kamil07
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.