Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

@jtfcobra

Budu ti oponovat. O práci doma tu nejde, šlo mi jen o to, jak moc se navýší cena samotným kabelem.

Tebou udanou cenu nehodlám raději ani komentovat, jelikož to zavání tzv. lichvou. Pokud ale lidi od tebe za tuto cenu kupujou, proč ne :-)). ČR není jediná země v EU, kde budíky mají. Víc k tomu raději nebudu ani dodávat.

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo (editace)

mluvím samozřejmě o legálním dílu z velkoobchodu skoda auto mladá boleslav :)

ale buď již když koupíš za 15000 kč z německa a pak ti to bude někdo přizpůsobovat ve škodovce online :) tak jsem zvědavý co jim dodas za doklad o koupi:) a budeš ještě muset doufat že je to legální díl. :)

hlavně zajímavý bude když díly bude mít km jak je změnis 

ji dal jsem si práci kdo je pak idiot 

cena oficiální !

https://www.autokelly.cz/Product/VAG-3V0920790A/1008303844

Editováno: , autor: jtfcobra
Vloženo

Nevím o tom, že bych tě nazval idiotem.

Přizpůsoboval jsem online díly ve ŠA servisech a doklad o koupi vážně vidět nechtěli.

A ano, bavím se o nových, nepoužitých budících.

Autokelly nepovažuji za seriozní obchod, hlavně co se týče cen.

Jen připomenu, že cena přímo z fabriky se zde v nabídce pohybovala okolo 26tis.Kč. Prodej zprostředkovává zdejší člen a zaměstnanec ŠA, tak si své vyrypování nech, prosím, pro své blízké.

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Zajímalo by mě zda jsou nějaké specifika, do kterých vozidel lze montovat či do kterých nelze, myslím tím výbava popr. jistý druh rádia či navigace. Případně co je třeba, aby vozidlo mělo a co je případně třeba vyměnit, aby VK jelo. 

Vloženo

U Superba3 je třeba Columbus(může být od počátku výroby Superba3) nebo Amundsen od software 04xx.

U Columbusu ve vozech vyrobených do 05/2017 je nutná výměna displeje a ozdobné lišty za ním, jednotka v kastlíku lze přehrát.

Vloženo

A facelift, případně už MR 2019, to už má ošetřeno nějak jinak? Protože jsem si vjel do konfigurátoru a tam lze třeba VK připlatit samostatně bez podmínky další výbavy i do "úplně obyč verze" Ambition, bez navi. 

• o 2 měsíce později...
Vloženo

čus borci...vím, že jsem tady jak černá ovce...ale chtěl jsem se zeptat, zda by někdo uměl vyměnit budíky za virtual cockpit aj na LEONOVI 3?? model 08/2018... a co by to obnášelo....pokud jsem četl dobře, tak by mělo stačit jen vyměnit budíky Plug and play a nakódování...a předpokládám, že to kódováví neumí jen tak někdo...já střední Morava :) díky..

Vloženo

Tak předpokládal jsem, že v rámci koncernu je to furt stejný  :) evidentně se časy změnily od té doby co jsem tu nebyl.... no a co se toho hurvinla týče...něco nastudované mám a někde mám mezery...nepopírám...ale výměna budíků plug and play je to první a nejjednodušší z celé operace:)) 

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...