LukášCBR Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Mohl bych tě poprosit o tip na tenou zmiňovaný MOST kabel? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Budíky 35000--40000Kč Plus samosrejmně práce a optika doma si to fakt sám neuděláš ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 @jtfcobra Budu ti oponovat. O práci doma tu nejde, šlo mi jen o to, jak moc se navýší cena samotným kabelem. Tebou udanou cenu nehodlám raději ani komentovat, jelikož to zavání tzv. lichvou. Pokud ale lidi od tebe za tuto cenu kupujou, proč ne :-)). ČR není jediná země v EU, kde budíky mají. Víc k tomu raději nebudu ani dodávat. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Ono lichva, tyhle budíky musí být pro přizpůsobení nové, použitý díl je tak na poličku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 (editace) mluvím samozřejmě o legálním dílu z velkoobchodu skoda auto mladá boleslav :) ale buď již když koupíš za 15000 kč z německa a pak ti to bude někdo přizpůsobovat ve škodovce online :) tak jsem zvědavý co jim dodas za doklad o koupi:) a budeš ještě muset doufat že je to legální díl. :) hlavně zajímavý bude když díly bude mít km jak je změnis ji dal jsem si práci kdo je pak idiot cena oficiální ! https://www.autokelly.cz/Product/VAG-3V0920790A/1008303844 Editováno: 28. Květen 2019, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Nevím o tom, že bych tě nazval idiotem. Přizpůsoboval jsem online díly ve ŠA servisech a doklad o koupi vážně vidět nechtěli. A ano, bavím se o nových, nepoužitých budících. Autokelly nepovažuji za seriozní obchod, hlavně co se týče cen. Jen připomenu, že cena přímo z fabriky se zde v nabídce pohybovala okolo 26tis.Kč. Prodej zprostředkovává zdejší člen a zaměstnanec ŠA, tak si své vyrypování nech, prosím, pro své blízké. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 a přímo z Fabriky jaké? Výrobce nebo ze skladu Škodovky? Ono Kvasiny zrovna jako maloobchod nefungují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 (editace) před 1 hodinou, jtfcobra napsal: ji dal jsem si práci kdo je pak idiot cena oficiální ! https://www.autokelly.cz/Product/VAG-3V0920790A/1008303844 Lidova cena. Za takovou cenu at si to strci do pr.... Editováno: 28. Květen 2019, autor: eiben 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Slovy klasika, kolik bysme chtěli, aby to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 (editace) Na slovensku to dela jeden kluk, cena komplet 1200eur: http://autofilas.blogspot.com/ Editováno: 28. Květen 2019, autor: paldous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Nic není dokonalé: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 je-e špatný simlink v HMI :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 Zajímalo by mě zda jsou nějaké specifika, do kterých vozidel lze montovat či do kterých nelze, myslím tím výbava popr. jistý druh rádia či navigace. Případně co je třeba, aby vozidlo mělo a co je případně třeba vyměnit, aby VK jelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 U Superba3 je třeba Columbus(může být od počátku výroby Superba3) nebo Amundsen od software 04xx. U Columbusu ve vozech vyrobených do 05/2017 je nutná výměna displeje a ozdobné lišty za ním, jednotka v kastlíku lze přehrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 A facelift, případně už MR 2019, to už má ošetřeno nějak jinak? Protože jsem si vjel do konfigurátoru a tam lze třeba VK připlatit samostatně bez podmínky další výbavy i do "úplně obyč verze" Ambition, bez navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Tak navigace není podmínkou nikdy, ale bez mapy na displeji to asi velký přínos nemá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 čus borci...vím, že jsem tady jak černá ovce...ale chtěl jsem se zeptat, zda by někdo uměl vyměnit budíky za virtual cockpit aj na LEONOVI 3?? model 08/2018... a co by to obnášelo....pokud jsem četl dobře, tak by mělo stačit jen vyměnit budíky Plug and play a nakódování...a předpokládám, že to kódováví neumí jen tak někdo...já střední Morava :) díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Ahoj to Krtek6 1) tady je superb 3 2) Predstavujes si to jak hurvínek válku ......tak to prostě nejde... výměna budíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Tak předpokládal jsem, že v rámci koncernu je to furt stejný :) evidentně se časy změnily od té doby co jsem tu nebyl.... no a co se toho hurvinla týče...něco nastudované mám a někde mám mezery...nepopírám...ale výměna budíků plug and play je to první a nejjednodušší z celé operace:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 (editace) Co treba IMO , CP atd... MQB platforma Editováno: 3. Únor 2020, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 Pánové, tohle si řešte přes soukromé zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.77 Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Zdravím chci se zeptat jak je to se zárukou na auto když vyměním budíky? záruku mám ještě 3,5 roku Moc děkuji. Využil bych služeb ferda25 jsem z Domažlic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Tak u neho je to myslim vsemozne osetrene,takze si zo zarukou nelam hlavu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 (editace) Raději doporučuji firmy které to dělají ze zárukou Pokud mas záruku na auto budeš to mít 100% Editováno: 9. Březen 2020, autor: jtfcobra 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Nějaký osobní problém... Konkrétní problém nebo strilis na slepo??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.