Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj resil nekdo vymenu osvetleni otevrenych dveri na ty s projekcnim logem skoda ? pasuje ze superba 2 na superb 3 ? Je to na Wish do 200,- ale jen na superb 2 

Screenshot_2018-05-11-16-50-59.png

Upraveno od milanfrolka

mas tam stary zeleny logo, tak proc to cpat na novyho superba

• Autor

Tak jde i jine ale to stare se me libi vic 

Screenshot_2018-05-11-18-55-54.png

• Autor

Nebo toto jen nevim zda pasuji svetylka z II na III

Screenshot_2018-05-11-19-05-59.png

Nedávno jsem to tam dával... viz foto.  Ty novější co máš na obrázku tam pasujou.

20180310_204649.jpg

• Autor
před 2 minutami, tomson1 napsal:

Nedávno jsem to tam dával... viz foto.  Ty novější co máš na obrázku tam pasujou.

20180310_204649.jpg

Objednaval je sam ? Jestli jo posles me na ne odkaz a pasovalo to ? Jen se to precvaklo ?

• Autor

Uz jsem je objednal jak dojdu a namontuju vyfotim a dam vedet je u toho napsany superb 2015

Screenshot_2018-05-11-21-15-19.png

Jen přecvakneš. Odkaz už fakt nemám, někdo to prodával na Sbazaru, je to všechno čína.

Upraveno od tomson1

Mam ich,ozaj iba stare vytiahnes,odpojis a zapojis konektor do noveho  a hotovka.Ja som najprv na skus kupil iba predne,ale to cervene vystrazne svetlo v zadnych svietilo oproti tym novym otrasne,tak som vymenil aj zadne.Mam to nove logo v 2015tke

Upraveno od Patrik1971

• Autor

Patrik 1971  dik za info a sviti ten vnitrni kruh cely nebo jen castecne jak mam v tom odkazu  nemas to nahodou vyfocene jak to sviti nebo slo by to vyfotit ?m.

• Autor

Diky tak to je hezke asi doobjednam i do zadu

Existuje i verze z Originalniho prislusenstvi SKODA v Cine. Cervena cast ale nesviti, je to pouze odrazka.

5Tg4oZWm6s4_px800x800.thumb.jpg.38a56f3d744c9056091275f05de4bece.jpg6wNtvJA2tGe_px800x800.thumb.jpg.e7222ac3cee42a344ae835b4a5bbf0fb.jpg

Vsak z toho to asi ty sikmosi okopirovali:lol:

• 2 týdny později...
  • Autor

Dnes to doslo z te ciny prehozene do minuty jen se vylouplo stare a nacvaklo nove 

20180525_090352.jpg

Ahoj, mohl bys hodit do zprávy odkaz na nákup? Díky

• Autor

Je to z Wish mam to v aplikaci v telefonu takze jen foto objednavky ale to dohledas zadej na wish superb a najdes ho 

Screenshot_2018-05-25-09-36-25.png

Díky, našel jsem :-)

• Autor

Otazka pro kluky autoelektrikare ...v zadnich dverich mam jen odrazky asi tam nebude nachystana kabelaz pro tyto svetla ze ? Mam style ... jen jsem si rikal kdyby to bylo vyvedene z konektorem jen nekde prichycene k svazku ze bych tam nacvakl ty predni ..nebo doobjednal ty z logama i do zadu .....rozdelavat dvere a domontovavat kabelaz sa me nechce 

Myslím, že to bez rozdělání nepůjde. Cca. 2 roky zpátky jsem to zjišťoval a bylo mi řečeno, že tam žádná příprava není a chce to natahat nové kabely...
Btw. nepochopím, jak u tohoto vozu nejsou v sérii světla v zadních dveřích.... A to jsem si připlácel za nějaký světelný paket, nebo jak se to jmenovalo.

• 1 rok později...

Ze som vymenil znak slepice,za tento napis:)

• 9 měsíců později...
V 25. 5. 2018 na 11:53, Martin Bednář napsal:

Myslím, že to bez rozdělání nepůjde. Cca. 2 roky zpátky jsem to zjišťoval a bylo mi řečeno, že tam žádná příprava není a chce to natahat nové kabely...
Btw. nepochopím, jak u tohoto vozu nejsou v sérii světla v zadních dveřích.... A to jsem si připlácel za nějaký světelný paket, nebo jak se to jmenovalo.

Nazdar neviem ci si to uz vyriesil ... ja som to dnes riesil a vyriesil. napis SS 

Mohol by si to napísať rovno sem.. 

Alebo je to prísne tajné? 

Nevim proc s tim dela Kotliklm takove ciraty. Dodelani zadnich "Door exit/warning lights" pro zadni dvere je preci tak jednoduche.

Staci koupit svetla do dveri s kabelazi (priprava u Style a nize neni) a idealne s LED moduly (+2 LED moduly i do prednich dveri) - treba zde:

https://www.aliexpress.com/item/32978607070.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dZnBKsX

Pak sundat oblozeni zadnich dveri a zapojit nove dva vodice do 16-pinové svorkovnice modulu zadnich dveří:

- red/blue - (+) - pin 12

- brown - (-) - pin 13 (uz je obsazen, takze idealne pipajet k existujicimu vyvodu a zaizolovat)

Novou kabelaz pritahnout k existujicimu svazku paskou pro kabelove svazky (napr. https://www.aliexpress.com/item/33022744562.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dfPTZNQ) tak, aby kabel visel svisle proti otvoru ve vyplni dveri:

Vyloupnout odrazky z oblozeni zadnich dveri, vse slozit a na misto odrazek zapojit nova svetla

Nakodovat Door exit/warning lights do jednotek zadnich dveri (address BB, BC) Byte 1 — Bit 2.

P.S. Pri demontazi zadniho oblozeni se casto znici jeden nebo dve plastove prichytky. Takze je dobre si jich pred demontazi par koupit, napr. zde:

https://www.aliexpress.com/item/32662164038.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dJMaB90

Upraveno od OnMiT312

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.