Jump to content

Svitici logo Skoda po otevreni dveri

milanfrolka

Recommended Posts

Mam ich,ozaj iba stare vytiahnes,odpojis a zapojis konektor do noveho  a hotovka.Ja som najprv na skus kupil iba predne,ale to cervene vystrazne svetlo v zadnych svietilo oproti tym novym otrasne,tak som vymenil aj zadne.Mam to nove logo v 2015tke

Edited by Patrik1971

• 2 weeks later...

Otazka pro kluky autoelektrikare ...v zadnich dverich mam jen odrazky asi tam nebude nachystana kabelaz pro tyto svetla ze ? Mam style ... jen jsem si rikal kdyby to bylo vyvedene z konektorem jen nekde prichycene k svazku ze bych tam nacvakl ty predni ..nebo doobjednal ty z logama i do zadu .....rozdelavat dvere a domontovavat kabelaz sa me nechce 

Myslím, že to bez rozdělání nepůjde. Cca. 2 roky zpátky jsem to zjišťoval a bylo mi řečeno, že tam žádná příprava není a chce to natahat nové kabely...
Btw. nepochopím, jak u tohoto vozu nejsou v sérii světla v zadních dveřích.... A to jsem si připlácel za nějaký světelný paket, nebo jak se to jmenovalo.

• 1 year later...
  • 9 months later...
V 25. 5. 2018 na 11:53, Martin Bednář napsal:

Myslím, že to bez rozdělání nepůjde. Cca. 2 roky zpátky jsem to zjišťoval a bylo mi řečeno, že tam žádná příprava není a chce to natahat nové kabely...
Btw. nepochopím, jak u tohoto vozu nejsou v sérii světla v zadních dveřích.... A to jsem si připlácel za nějaký světelný paket, nebo jak se to jmenovalo.

Nazdar neviem ci si to uz vyriesil ... ja som to dnes riesil a vyriesil. napis SS 

Nevim proc s tim dela Kotliklm takove ciraty. Dodelani zadnich "Door exit/warning lights" pro zadni dvere je preci tak jednoduche.

Staci koupit svetla do dveri s kabelazi (priprava u Style a nize neni) a idealne s LED moduly (+2 LED moduly i do prednich dveri) - treba zde:

https://www.aliexpress.com/item/32978607070.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dZnBKsX

Pak sundat oblozeni zadnich dveri a zapojit nove dva vodice do 16-pinové svorkovnice modulu zadnich dveří:

- red/blue - (+) - pin 12

- brown - (-) - pin 13 (uz je obsazen, takze idealne pipajet k existujicimu vyvodu a zaizolovat)

Novou kabelaz pritahnout k existujicimu svazku paskou pro kabelove svazky (napr. https://www.aliexpress.com/item/33022744562.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dfPTZNQ) tak, aby kabel visel svisle proti otvoru ve vyplni dveri:

Vyloupnout odrazky z oblozeni zadnich dveri, vse slozit a na misto odrazek zapojit nova svetla

Nakodovat Door exit/warning lights do jednotek zadnich dveri (address BB, BC) Byte 1 — Bit 2.

P.S. Pri demontazi zadniho oblozeni se casto znici jeden nebo dve plastove prichytky. Takze je dobre si jich pred demontazi par koupit, napr. zde:

https://www.aliexpress.com/item/32662164038.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dJMaB90

Edited by OnMiT312
  • Líbí se mi 1
  • Díky 1
  • Pozitivní 2