havrosh Vloženo 17. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 2 hours ago, pusher... said: Jeste jedna vec, proc potrebujes prodluzku? ten carstick se neda zapichnout primo do toho zalomenyho usb konektoru? V Karoqu neni misto kdyz pouzijes zalomene USB, je tam misto akorat na USB AM a ohnuti kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 před 38 minutami, LukášCBR napsal: @pusher... Wifi hotspot nastavuješ po každém vypnutí a nastartování. U CarSticku tohle řešit nemusíš. No, ja jediny co, tak na telefonu si spustim pres notifikacni centrum wifi hotspot a to je cely, nic nenastavuju. Stejne jako v tom notifikacnim centru spoustim bluetooth, kdyz nastupuju do auta, tak kliknu teda rovnou i vedle na ikonku hotspotu a zapnu ho. Nevim, no. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 17. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Android nebo iOS? U iOS zarizeni musim do nastaveni WLAN, Hledat a pak se hotspot chytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 17. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 highly recommended - https://www.softcom.cz/eshop/usb-2-0-kabel-prodluzovaci-a-af-30-cm-lomeny-vlevo_d156552.html Cena 21 CZK Nikde neprekazi, kabel dostatecne dlouhy/kratky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 před 29 minutami, havrosh napsal: Android nebo iOS? U iOS zarizeni musim do nastaveni WLAN, Hledat a pak se hotspot chytne Ja mam Lumii 950, takze Windows 10Mobile. Nicmene na podzim asi budu nucen prejit a zrejme vyberu Apple. Takze rikas, ze tam to zapnuti hotspotu je tak zdlouhavy jo? chm.. to si mne nepotesil. To pak asi fakt je lepsi za litr koupit ten car stick a nechat si naklonovat simku a hodit ji tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 U Columbusu zapnu hotspot a položím mobil do nabíječky,do cca 10 sekund připojeno bez problému,jednou jsem nastavil( iOS), taky řeším datovou sim kartu,nabízí mi T-mobile 1,5 gb za 159 s dph ,ale snad u Kaktusu jde pořídit výhodněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 @cilda1 mam obavu, ze tady se resit jiny scenar. Vytvoreni hotspotu na mobilu a pripojení navigace na mobil. Ne to, ze se hotspot vytvoří na columbusu a k němu se připojí mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Přesně tak, u iOS musíš po každém startu do nastavení a WLAN. S CarStickem tohle odpadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 (editace) Napsal jsem to špatně,na mobilu zapnu hotspot atd, ale místo toho chci dát do Columbuse datovou sim. Editováno: 17. Květen 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 před 27 minutami, LukášCBR napsal: Přesně tak, u iOS musíš po každém startu do nastavení a WLAN. S CarStickem tohle odpadá. U Columbuse, při použití hotspotu s telefonu s iOS , se už do žádného nastavení nemusí, mimo prvního nastavení a uložení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 17. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 u Amundsena se to bohuzel nechyta automaticky (mam v telefonu aktivni hotspot, prijdu do auta a musim do nastaveni WLAN (profil telefonu disabled), dam Hledat, profil telefonu je aktivuje a auto se pripoji k telefonu). U Columbuse bych to asi neresil a dal tam vlastni SIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Tak to by ale melo byt stejne i u amundsenu ne? Ze poprve nastavis hotspot a pak uz to priste jenom zapnes a ono se to sparuje. vsak stejne funguje i BT, clovek to jednou spoji a priste uz se to navzajem rozpozna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 (editace) @pusher... Není. Columbus je snad něco jiného, tam řešit CarStick je zbytečné, když můžeš tu datovou SIM vložit přímo do slotu na SIM kartu. Tohle Amundsen nemá a prostě si to nepamatuje. Pokud tedy za den několikrát startuješ, musíš neustále chodit do WLAN. Editováno: 17. Květen 2018, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Hm, to spise vypada na problem iOS a ne Amundsenu. Nevi nekdo, jak to funguje na Androidu, jeslti staci jen pustit hotspot, aniz by clovek pokazde na telefonu lezl do nastaveni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Chápu,jenom jsem napsal jak to funguje u Columbuse, datovou kartu sháním ,nevím jaký objem dat je dostatečný,T mobile toho zase moc na výběr nemá, za rozumnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 A t-mobile nemá nějakou "datovou kartu" ke stávajícímu tarifu? u vodafonu muzeme za 99 kč měsíčně získat datovou simku (ale jde z ní i volat a smskovat), která sdílí svůj datový tarif s hlavní kartou. takže když mám na normalni simce tarif 7 GB , tak ta datovka sdílí tento limit. pro kolumbuse a infortainment ideální. co koukam na t-mobile tak má za 199 kaček 1gb - ten bude stačit bohatě (jenom je vtipné, že prý "vhodné pro yutube") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Má, za 99,- měsíčně. To mi přijde lepší 1gb za 199,- platné na 12měsíců. Už jsem to zde psal několikrát. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 (editace) T mobile má za 159 kč s dph 1,5GB(mají akci do konce měsíce) ,za 99 kč tipuju že to bude sdílená sim? Tak ta služba od Tmobile je s dph za 120kč-Twin karta.Když si přečtete pravidla používání tak to moc pohodlné není. https://www.t-mobile.cz/twin-sim-karta Editováno: 17. Květen 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1402 Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Stejně to ma i O2, za 99,- měsíčně sdílenou kartu na internet. Zkusil jsem koupit 1GB Twist a uvidím jestli to bude stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 17. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Ja jsem koupil CarStick na amazon.de (79eur) a objednal jsem 1.5GB datovku (korporatni tarif za 39,90 bez dph) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 @havroshTak ta datovka,to je super cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 @havrosh USB objednáno. Díky za tip[emoji106] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1402 Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Včera zprovozněno, o víkendu bude odzkoušen v provozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Nevim teda, ja ve Vodafone samoobsluze vidim, ze druha datova simka je zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 (editace) ono záleží na tarifu …. ja mam (ani nevim proc) red naplno .. ale koukam, ze v red lte je opravdu gratis. dobrej point.. se muzu podivat proc mam red naplno EDIT: aha, uz vim .. ja mamRed Naplno s 5GB dat … za cca 700 Kč (ale platím datovku) … a red lte pak mají jenom 1,5 GB (za stejnou cenu, ale neplatí datovku) Editováno: 18. Květen 2018, autor: Tragedie_v_JZD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.