pusher... Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 (editace) jj pravda. Ja mam Business Red LTE s 1.5Gb dat a ta, je to zadara. Stejne mi prijde docela prasarna chtit mesicni poplatek za klon vlastni simky, obzvlast, kdyz na ni jedou jen data. Jednorazova platba za tu SIMku treba 49 nebo 99, dejme tomu, ale mesicni poplatek??? wtf? Editováno: 18. Květen 2018, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 před 21 hodinami, cilda1 napsal: T mobile má za 159 kč s dph 1,5GB(mají akci do konce měsíce) ,za 99 kč tipuju že to bude sdílená sim? Můžeš dát odkaz, kde to má T-Mobile v akci do konce měsíce za 159 Kč vč. DPH? Jinak ano, za těch 99 Kč (a je to bez DPH) je to Twin karta, kdy se data sdílejí s "mateřskou" SIM kartou. Dnes mi na tel. dotaz na call centru sdělili, že pro správné a bezproblémové fungování je nutné vždy jedno ze zařízení vypnout, aby to druhé fungovalo korektně (jinak by prý nemuselo dojít např. k přiejtí hovoru atd). U klonovaných karet je to samozřejmě tak, že v jeden okamžik se k síti připojí jen jedno z obou zařízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 (editace) Zkopirovano ze stranek Vodafone podpory: SIM kartu s hlavním tarifem i datovou SIM kartu můžete používat zároveň a dosáhnout na každé z nich maximalni rychlosti intenetu, kterou naše síť a vaše zařízení umožňují. Editováno: 18. Květen 2018, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Před hodinou, pusher... napsal: jj pravda. Ja mam Business Red LTE s 1.5Gb dat a ta, je to zadara. Stejne mi prijde docela prasarna chtit mesicni poplatek za klon vlastni simky, obzvlast, kdyz na ni jedou jen data. Jednorazova platba za tu SIMku treba 49 nebo 99, dejme tomu, ale mesicni poplatek??? wtf? on to není "klon" v pravem slova smyslu. ma vlastní telefonni číslo, a je mozné s tím i telefonovat a smskovat (ale jsou tam normalni minutove a per SMS platby). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 před 29 minutami, pusher... napsal: Zkopirovano ze stranek Vodafone podpory: SIM kartu s hlavním tarifem i datovou SIM kartu můžete používat zároveň a dosáhnout na každé z nich maximalni rychlosti intenetu, kterou naše síť a vaše zařízení umožňují. Jeden mluvíte o Vodafoneu (Ty) a jeden o T-Mobilu (Birk). ale prijde mi to divny - ze by delali klon , od kterého by fungovala jen jedna, nebo druhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 18. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 1 hour ago, pusher... said: Zkopirovano ze stranek Vodafone podpory: SIM kartu s hlavním tarifem i datovou SIM kartu můžete používat zároveň a dosáhnout na každé z nich maximalni rychlosti intenetu, kterou naše síť a vaše zařízení umožňují. Zajimave... mam taky Vodafone, ale OneNet, ale nikde nabidku sdilene SIM nevidim. Zkusim probrat s asistentkou, ktera to zarizuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 (editace) @BirK zavolal jsem na tmobile že chci datovou sim a nabídli mi to co jsem psal 159 kč s dph, sleva z 199. Druhá sim se stejným číslem u tmobile se jmenuje twin karta-pravidla použití viz. obrázek ,stojí s dph 120 kč, je to klon.Doporučují používat jenom jednu kartu. Dnes jsem volal do t mobile že přejdu k vodafone(tam to mají jinak) na tarif red a hned mě přepojili na retenční oddělení ,upravili mi mimo jiné tarify a dostal jsem novou datovou sim s novým číslem s 1,5 gb za 139 kč s dph, před chvílí jsem vyzvedl na prodejně ,v nastavení columba, zapnuto pouze na data,volání funguje souběžně s jinou sim v telefonu jak už někteří píšou. Editováno: 18. Květen 2018, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 To jakože i navzdory tomu co T-Mobile uvádí jsi s oběma SIM přihlášen do sítě a funguješ? Vysvětlovali mi, že naklonováním vznikne v podstatě druhá SIM se stejným číslem a proto není možné používat obě současně, což mi po technické stránce přijde logické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 @BirK - ne,ne, mám pouze další datovou kartu 1,5 gb ,s jiným číslem vloženou do columba a telefon při tom normálně funguje.Druhá sim,klon je přesně jak píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Kolko kb yo taha z toho 1GB?resp aka spotreba dat sa da ocakavat?tiez ma zaujima preco je este aj predlzovacka k tomu carsticku. To sa da.inac ja mam phonebox +wlan. To tam budem mat neaky slot na sim?auto pride.za tyzden asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 @velkepeni CarStick má slot na SIMku, nikoliv auto, tedy pokud máš Amundsena, což předpokládám, jinak by ses neptal na CarStick. Navigace Columbus má slot na SIM, Amundsen ne, proto se zde bavíme o CarSticku. Prodlužovačku USB se pořizuje z důvodu schování CarSticku do přihrádky pro telefon. Pokud ho zasuneš přímo do usb slotu, CarStick nevzhledně trčí. Stačilo si toto téma přečíst. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Tema som cital a pytal som sa na wlan. To ze niekomu vadi ze trci neznamena ze bude kazdemu.ale dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Ahoj, dotaz na majitele Carsticku - koupil jsem LTE CarStick (je to na něm napsáno :)), mám v něm LTE kartu od O2, která mi ve všech zařízeních funguje jako LTE, ale když jí dám do Carsticku, tak mi na Amundsenu svíti 3G. Nedělám něco špatně? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Neděláš, také mi to ukazuje 3G na Amundsenovi (OIII FL) a SIM je LTE verze. Přenos probíhá, je to rychlé a bezproblémové, tak to více neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 3. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Potvrzuji stejne chovani s Vodafone kartou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 (editace) Tak v tom případě je to OK. mám to také v OIII FL stejně, jen je tam "glóbus" a vedle něj 3G. Tak snad je funkčnost správná. Díky Editováno: 4. Červenec 2018, autor: Lukajs007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Globus je novější ikona. Já mám únorové auto a tam to bylo ještě bez glóbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Pak je to v pořádku. Ano, mám týden staré auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Novejsi ikona znamrna co?tiez mam globus ked sa pripojim cez wlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 4. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Znamena ze je infotainment spojen do sveta Obcas vidim ze je globus cerveny, ale data funguji (traffic v mapach i sluzby v menu skoda connect) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 to hej alae co namena ze jeden ma starsiu ikonu a druhy globus? ze je neaky update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 a aky HW mam ja ked mam globus? neaky nazov a mozno si o tom neico precitam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Nemyslim novsi/starsi ale smelo hraj mudreho. Skor ma zaujima aky ma hw starsi model a aky ma hw novsi a ked nevies.nie je handba napisat neviem/opytat sa. Nie sme na fore?ale inac dik za tvoj cas 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Pročetl jsem si téma, ale zatím se to tu neřešil: Pokud bych měl kombinaci Amundsen + CarStick, tak se jedná o LTE připojení pouze při zapnutém motoru/baterii? Auto nebude připojeno k internetu, pokud bude vypnuté, čili není možné auto na dálku "ovládat" a sledovat. Je to správně? Připojit se k zaparkovanému auto vzdáleně jde tedy pouze s Columbusem? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.