Duben 14, 20214 r V 12. 4. 2021 na 8:11, BIMBOTOM napsal: Ahoj chci se zeptat jak poznám jaký mám typ rádia abych mohl použít CARSTICK. Dík za info tipol by som to na infotainment Bolero
Duben 14, 20214 r @BIMBOTOM jedná se o Bolero, které v sobě nemá navigaci. "V kombinaci s navigačním systémem Amundsen lze pak přístup k internetu, stejně jako wifi hotspot zajistit rychle a jednoduše prostřednictvím přístupového bodu CarStick LTE³."
Duben 15, 20214 r před 23 hodinami, peter77 napsal: tipol by som to na infotainment Bolero Ano je to bolero, všude v servise mě tvrdí že není možné dle vín výměna dodělání navigace columbus či amundsen
Duben 15, 20214 r S tím lze souhlasit. Proto je ti CarStick k ničemu. Edit: Jediná možnost SmartLink. Upraveno Duben 15, 20214 r od dafro
Duben 15, 20214 r Ale samozřejmě, že lze vyměnit infotainment včetně jednotky. Ptát se na to v servisu je zcela zbytečné, podle nich nelze vyměnit/dodělat nic. Z důvěryhodného zdroje (např. Mihocar.cz) lze Amundsen/Columbus koupit a pak nakódovat skrze buďto slušný servis nebo přes lidi zde na fóru. Je jich tady dost.
Duben 15, 20214 r Ok,děkuji a nevíš prosím zda je tu někdo z okolí Liberce,České Lípy,Boleslavi který by to udělal prosím
Duben 15, 20214 r @rolbař z Prahy, například. Zeptej se v tématu "Možnost kódování", tam se tito lidé pohybují.
Červenec 5, 20214 r Zdravím, nezkusil někdo kopit za pár peněz 4G USB Wifi Modem, zapíchnout do usb a infotaiment připojit přes wifi... Navíc si můžete ten bazmek kdykoliv vzít do kapsy a mít wifi kdekoliv, tedy i třeba venku když to zapíchnete do powerbanky. myslím TOTO případně ukázka na youtube
Duben 5, 20223 r na Slovensku máme Carstick v akcii :) https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/lte-carstickpro/p/000051409F a pozeram ze aj v Cesku akcia ;) https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/lte-carstickpro/p/000051409F
Prosinec 3, 20231 r aj teraz akcia, ak este niekto v dnesnej dobe potrebuje LTE CarStickPro pre MIB2 Amundsen, tak na SK je za 25,40 € a v CZ za 559 CZK CZ SK
Prosinec 4, 2024Pro 4 Dobrý den, koupil jsem před týdnem nový Karoq Spotline,infotaiment Navi 8 Amundsen, bude carstickpro fungovat s touto konfiguraci, jaké máte zkušenosti. Děkuji za odpověď. Upraveno Prosinec 4, 2024Pro 4 od hitman222
Prosinec 4, 2024Pro 4 Ahoj, ano ale mne se jedna hlavně o wifi na internetové rádia, u nás je slabý signál jak na FM a DAB, ale už jsem dostal odpověď ze Škody, ze carstick jde jen na auta vyrobené do roku 2020.
Prosinec 4, 2024Pro 4 Já použivám přes Android auto podporovanou aplikaci Radio FM a funguje na jedničku.
Prosinec 4, 2024Pro 4 před 2 hodinami, dědek napsal: Na web rádio používám hotspot z mobilu. Asi to taky tak dopadne 👍
Prosinec 4, 2024Pro 4 před 2 hodinami, Pheorinos napsal: Já použivám přes Android auto podporovanou aplikaci Radio FM a funguje na jedničku. Dík, vyzkouším.
Prosinec 5, 2024Pro 5 před 15 hodinami, hitman222 napsal: Ahoj, ano ale mne se jedna hlavně o wifi na internetové rádia, u nás je slabý signál jak na FM a DAB, ale už jsem dostal odpověď ze Škody, ze carstick jde jen na auta vyrobené do roku 2020. pres AA/CarPlay nainstalovat aplikaci Radia a jet pres ni. Delam to taky, vcetne spotify, youtubemusic ... v Karoqu2024 proste nefunguje prehravani mp3 y SD karty, kripe to, preskakuje .. nechapu, jak tohle mohli vypustit. Prisel jsem na to, ze jediny format co funguje je 128kbit MP3. Sileny. Takze nemuzu vzit to, co mam v O III a dat do Karoqa.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.