Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V 12. 4. 2021 na 8:11, BIMBOTOM napsal:

Ahoj chci se zeptat jak poznám jaký mám typ rádia abych mohl použít CARSTICK. Dík za info

Screenshot_20210412_083843.jpg

tipol by som to na infotainment Bolero

@BIMBOTOM jedná se o Bolero, které v sobě nemá navigaci.  

"V kombinaci s navigačním systémem Amundsen lze pak přístup k internetu, stejně jako wifi hotspot zajistit rychle a jednoduše prostřednictvím přístupového bodu CarStick LTE³."

před 23 hodinami, peter77 napsal:

tipol by som to na infotainment Bolero

Ano je to bolero, všude v servise mě tvrdí že není možné dle vín výměna dodělání navigace columbus či amundsen

S tím lze souhlasit. Proto je ti CarStick k ničemu.

Edit: Jediná možnost SmartLink.

Upraveno od dafro

No a ten mě právě moc nechodí 

No a ten mě právě moc nechodí ,a výměna jednotky a překodovat by neslo

Ale samozřejmě, že lze vyměnit infotainment včetně jednotky. Ptát se na to v servisu je zcela zbytečné, podle nich nelze

vyměnit/dodělat nic.

Z důvěryhodného zdroje (např. Mihocar.cz) lze Amundsen/Columbus koupit a pak nakódovat skrze buďto slušný servis nebo přes lidi zde na fóru. Je jich tady dost. 

Ok,děkuji a nevíš prosím zda je tu někdo z okolí Liberce,České Lípy,Boleslavi který by to udělal prosím 

@rolbař z Prahy, například. Zeptej se v tématu "Možnost kódování", tam se tito lidé pohybují. 

• 2 měsíce později...

Zdravím, nezkusil někdo kopit za pár peněz 4G USB Wifi Modem, zapíchnout do usb a infotaiment připojit přes wifi...

Navíc si můžete ten bazmek kdykoliv vzít do kapsy a mít wifi kdekoliv, tedy i třeba venku když to zapíchnete do powerbanky.

myslím TOTO případně ukázka na youtube

• 9 měsíců později...
  • 1 rok později...

aj teraz akcia, ak este niekto v dnesnej dobe potrebuje LTE CarStickPro pre MIB2 Amundsen, tak na SK je za 25,40 € a v CZ za 559 CZK

CZ   SK

• 2 týdny později...
  • 11 měsíců později...

Dobrý den, koupil jsem před týdnem nový Karoq Spotline,infotaiment Navi 8 Amundsen, bude carstickpro fungovat s touto konfiguraci, jaké máte zkušenosti. Děkuji za odpověď.

Upraveno od hitman222

ale u novyho mas pripojeni  3 roky zdarma

Ahoj, ano ale mne se jedna hlavně o wifi na internetové rádia, u nás je slabý signál jak na FM a DAB, ale už jsem dostal odpověď ze Škody, ze carstick jde jen na auta vyrobené do roku 2020.

Na web rádio používám hotspot z mobilu. 

Já použivám přes Android auto podporovanou aplikaci Radio FM a funguje na jedničku. 

před 2 hodinami, dědek napsal:

Na web rádio používám hotspot z mobilu. 

Asi to taky tak dopadne 👍

před 2 hodinami, Pheorinos napsal:

Já použivám přes Android auto podporovanou aplikaci Radio FM a funguje na jedničku. 

Dík, vyzkouším.

před 15 hodinami, hitman222 napsal:

Ahoj, ano ale mne se jedna hlavně o wifi na internetové rádia, u nás je slabý signál jak na FM a DAB, ale už jsem dostal odpověď ze Škody, ze carstick jde jen na auta vyrobené do roku 2020.

pres AA/CarPlay nainstalovat aplikaci Radia a jet pres ni. Delam to taky, vcetne spotify, youtubemusic ...  v Karoqu2024 proste  nefunguje prehravani  mp3 y SD karty, kripe to, preskakuje .. nechapu, jak tohle mohli vypustit. Prisel jsem na to, ze jediny format co funguje je  128kbit MP3. Sileny. Takze nemuzu vzit to, co mam v O III a dat do Karoqa.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.