Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Před hodinou, Fajerak napsal:

Yman:  jak jsi spokojen s tím rádiem? Funguje vše jak má?

Rádio jsem zakoupil již před rokem a vše funguje bez problémů. Při instalaci aplikací je trochu pomalejší. Ale jinak vše OK.

Jo, vše OK, parádně funguje i parkovací kamera. Jsem maximálně spokojený.

Parkovací kameru jsem musel koupit zvlášť. Rádio jsem objednal přes zásilkovou službu z Německa. Za 4 dny bylo doma.

IMG_20190903_132558.jpg

IMG_20190903_132516.jpg

IMG_20190903_133104.jpg

IMG_20190919_163259.jpg

Ahoj. Poridil jsem tuhle dyni. https://www.autonavi.cz/autoradia-volkswagen/pumpkin-ae0373b-autoradio-pro-vw-a-skoda-s-android-8-oreo/

Funkcne nemam vyhrad. Ale zvuk stoji za prd. Swing je proti tomu paradni hifi audio. Jsem z toho hodne zklamany. Zkousel jem i linkove vystupy a i na nich je zvuk spatny, takze externi zesilovac nema smysl. Ted mam v planu zkusit subwoofer a jestli ani to nepomuze, tak to asi vyhodim a poridim tam neco jineho :-/

Upraveno od YOndra

• 2 týdny později...

Ahoj,

jen pro info - Park pilot jsem na RCD 330 Plus rozchodil přes diagnostiku (VCDS). Podle mě lepší než tam dávat originál rádio s CarPlay. S tímhle rádiem jsem zatím neměl žádný problém. Až na to, že si neumí automaticky přeladit aktuální stanici na jinou frekvenci. 

• 1 měsíc později...

Ahoj, podařilo se někomu dostat loga radíí do RCD330? 

Pokud vím, tak RCD330 to neumí. Taky jsem nad tím rádiem uvažoval a tohle byl jeden z důvodů proč jsem ho nevzal.

• 3 měsíce později...
  • 4 měsíce později...

Zdravím 
Mám velkou prozbu. Neporadil by mi někdo jak na to? 
Objednal jsem autorádio z Ali, při zapojení mi nejde zvuk a komunikace s can-bus jednotkou. Mám Octavii 2 L&K fl. s origo audio systémem.
Po zapojení do O1 zvuk jde všiml jsem si že na konektoru O2 je víc drátu než ne konektoru do rádia O2 má origo zesilovač. Neví náhodou někdo co je ještě potřeba aby mi to hrálo? 
Zdravím 
Mám velkou prozbu. Neporadil by mi někdo jak na to? 
Objednal jsem autorádio z Ali, při zapojení mi nejde zvuk a komunikace s can-bus jednotkou. Mám Octavii 2 L&K fl. s origo audio systémem.
Po zapojení do O1 zvuk jde všiml jsem si že na konektoru O2 je víc drátu než ne konektoru do rádia O2 má origo zesilovač. Neví náhodou někdo co je ještě potřeba aby mi to hrálo? 

• 2 roky později...
V 14. 3. 2020 na 11:16, YOndra napsal:

Kdo neni spokojeny se zvukem cinskych android jednotek, doporucuji tuhle upravu https://forum.xda-developers.com/android-auto/mtcd-hardware-development/mod-simpledsp-installation-mtcd-e-t3823075
Vcera jsem DSP modul zkusmo do radia nainstaloval a zvuk je epesni. Tim jsem zastavil vyrobu subwooferu pod predni sedacky :)

Zdravim muze mne tady nekdo poradit ten dsp modul jak na to.Je to stara tema kdyb mne tu nekdo poradil mam taky toto cinske radio a zvuk nic moc.

Dekuji predem.M.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.