Viper1974 Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Před hodinou, Fajerak napsal: Yman: jak jsi spokojen s tím rádiem? Funguje vše jak má? Rádio jsem zakoupil již před rokem a vše funguje bez problémů. Při instalaci aplikací je trochu pomalejší. Ale jinak vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yman Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Jo, vše OK, parádně funguje i parkovací kamera. Jsem maximálně spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yman Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Parkovací kameru jsem musel koupit zvlášť. Rádio jsem objednal přes zásilkovou službu z Německa. Za 4 dny bylo doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YOndra Vloženo 27. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2019 (editace) Ahoj. Poridil jsem tuhle dyni. https://www.autonavi.cz/autoradia-volkswagen/pumpkin-ae0373b-autoradio-pro-vw-a-skoda-s-android-8-oreo/ Funkcne nemam vyhrad. Ale zvuk stoji za prd. Swing je proti tomu paradni hifi audio. Jsem z toho hodne zklamany. Zkousel jem i linkove vystupy a i na nich je zvuk spatny, takze externi zesilovac nema smysl. Ted mam v planu zkusit subwoofer a jestli ani to nepomuze, tak to asi vyhodim a poridim tam neco jineho :-/ Editováno: 27. Říjen 2019, autor: YOndra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubacizek Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Ahoj, jen pro info - Park pilot jsem na RCD 330 Plus rozchodil přes diagnostiku (VCDS). Podle mě lepší než tam dávat originál rádio s CarPlay. S tímhle rádiem jsem zatím neměl žádný problém. Až na to, že si neumí automaticky přeladit aktuální stanici na jinou frekvenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blaza93 Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Ahoj, podařilo se někomu dostat loga radíí do RCD330? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Pokud vím, tak RCD330 to neumí. Taky jsem nad tím rádiem uvažoval a tohle byl jeden z důvodů proč jsem ho nevzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YOndra Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 (editace) Kdo neni spokojeny se zvukem cinskych android jednotek, doporucuji tuhle upravu https://forum.xda-developers.com/android-auto/mtcd-hardware-development/mod-simpledsp-installation-mtcd-e-t3823075 Vcera jsem DSP modul zkusmo do radia nainstaloval a zvuk je epesni. Tim jsem zastavil vyrobu subwooferu pod predni sedacky :) Editováno: 14. Březen 2020, autor: YOndra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8619 Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Zdravím Mám velkou prozbu. Neporadil by mi někdo jak na to? Objednal jsem autorádio z Ali, při zapojení mi nejde zvuk a komunikace s can-bus jednotkou. Mám Octavii 2 L&K fl. s origo audio systémem. Po zapojení do O1 zvuk jde všiml jsem si že na konektoru O2 je víc drátu než ne konektoru do rádia O2 má origo zesilovač. Neví náhodou někdo co je ještě potřeba aby mi to hrálo? Zdravím Mám velkou prozbu. Neporadil by mi někdo jak na to? Objednal jsem autorádio z Ali, při zapojení mi nejde zvuk a komunikace s can-bus jednotkou. Mám Octavii 2 L&K fl. s origo audio systémem. Po zapojení do O1 zvuk jde všiml jsem si že na konektoru O2 je víc drátu než ne konektoru do rádia O2 má origo zesilovač. Neví náhodou někdo co je ještě potřeba aby mi to hrálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyf Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Pokud má auto audio systém tak ti rádio hrát nebude, potřebuješ adaptér: https://www.elcar.cz/adapter-pro-aktivni-audio-system-seat-skoda-vw-253200/?gclid=CjwKCAjwsan5BRAOEiwALzomX3Dnb4R2s0lYFw2gT7ghAAubuGNFFuV1Q6YZPpMGBuX9FkllQs-JfhoC--MQAvD_BwE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pikolik6799 Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 V 14. 3. 2020 na 11:16, YOndra napsal: Kdo neni spokojeny se zvukem cinskych android jednotek, doporucuji tuhle upravu https://forum.xda-developers.com/android-auto/mtcd-hardware-development/mod-simpledsp-installation-mtcd-e-t3823075 Vcera jsem DSP modul zkusmo do radia nainstaloval a zvuk je epesni. Tim jsem zastavil vyrobu subwooferu pod predni sedacky :) Zdravim muze mne tady nekdo poradit ten dsp modul jak na to.Je to stara tema kdyb mne tu nekdo poradil mam taky toto cinske radio a zvuk nic moc. Dekuji predem.M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.