Ivan Iwanovič Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 (editace) Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat na zkušenosti s chipem 2.0TDI 110kW (ne Rs). Má otázka je celkem jednoduchá, stačí pouze chiptuning od Tdifun(pokud ještě dělá úpravy, protože jeho stránky vypadají celkem neaktualizovaně a email se mi od něj vrátil zpět jako nedoručený). Nebo je potřeba (pokud budou vůbec pasovat, má někdo za sebou?) i vyměnit vstřiky za silnější z O3 Rs 135kw, + turbo-popřípadě jaké značení? Výsledek aspoň 135kW nechci ten motor úplně zničit. Motor CKFC,převodovka manuální, aktuálně najeto 70000km. Bylo by super, kdyby sem napsali zkušenosti členové, co již chip nějakou dobu mají a jak se vůz chová (pokud možno po pravdě :D), popřípadě jestli se vraceli zpět na původní mapu, či co už díky tomu museli měnit a hlavně, kolik s tím už mají najeto. Většinou všude čtu, jak mají čerstvě Chip a jak je to super ale už nikdo nenapíše, jak na tom je auto po třeba 50kkm...Předem díky za odpovědi, pokud jsem měl lépe hledat, tak se omlouvám. Editováno: 20. Květen 2018, autor: Ivan Iwanovič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Iwanovič Vloženo 21. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 (editace) Nikdo neporadí? Ani s tím, zdali je vůbec možné vyměnit fyzicky ks za ks turbo a vstřiky z O3 Rs 2.0Tdi 135kW na 03 2.0Tdi 110kW? To je opravdu záživnější řešit syčení od výfuku nebo zda zvýší výkon brakování airboxu? Btw nezvýší, jo a všechny sportovní filtry jsou jen placebo. Editováno: 21. Květen 2018, autor: Ivan Iwanovič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Zavolej motorpowerovi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pongito Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Zdraviiim. Mám tento typ motora na svojej O3 a je cipnuty v Profituning SK na 145kW, keď som mal najazdených cca 50.000 km. To sa nedá porovnať ako teraz jazdiiii. Palec hore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 To bola čisto SW úprava alebo sa menil aj nejaký HW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pongito Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Iba sw. Pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 A mas manualnu alebo dsg prevodovku? Ja mam zdvihnuty vykon SW upravou na 136 kW (2.0 tdi 110kW, dsg) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pongito Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Ja mám manuál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Zdravím, po chipu 2.0tdi 110kW na odbrzděných 134,9kW 389,1Nm, se mi při překročení rychlosti cca 210km/h rozbliká kontrolka žhavení a na diagnostice vyběhne závada snímač 1 teploty výfukových plynů. (auto nepadne do nouzáku a kontorlka žhavení po chvilce zmizí, a po opětovném nastartování je závada pryč do doby překročení rychlosti cca 210km/h) Snímač jsem dal nový a závada se tím nevyřešila, opět po překročení rychlosti cca 210km/h se rozsvítila stejná závada. Před chipem se závada neprojevovala, nyní byl vrácen originál software a závada se již neprojevuje. Nemáte někdo podobnou zkušenost, případně jaký výkon jde na tento motor dát bez závad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Kdo ti to upravoval má být informace č. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boldizar6b Vloženo 23. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 Ja mam chipnute na 139kw 432nm a ide vyborne, priebeh vykonu pekny, taha super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 (editace) před 10 hodinami, boldizar6b napsal: Ja mam chipnute na 139kw 432nm a ide vyborne, priebeh vykonu pekny, taha super Máš manual a nebo dsg a kolik najeto?Zkoušel jsi maximální rychlost a bylo vše bez závad? Jinak dělal mi to motrpower, což je profík, musela se udělat korekce o 1kw výkon dolu a asi 12Nm dolu a teď je to bez závad. Až budu doma hodím sem grafy. Je to zvláštní, spoustu O3 chipoval i na výší výkon a bylo to bez závad. Mám asi hold blbej kus. Před úpravou jsem měl nějakých 112kw 323Nm najeto 156000km (diagnostika bez závad, dpf v super stavu) Editováno: 24. Srpen 2018, autor: marsiano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boldizar6b Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Mam DSG, nabehane cca 102000, maximalka 230, bez zavad, bez nudzoveho rezimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Okatější reklamu si zvolit nemohl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boldizar6b Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Iný graf nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Příkladam grafy, jinak maximalku mam taky 230. Prvni graf je s tou závadou, kdy byla vysoká teplota výukových splodin. Druhý graf je po korekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Taky profituning, 190ps (nechce se mi pocitat kw), samozrejme mereno na brzde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 0III 110 kw upravena u partnera XTuning (známý) cca 3 týdny zpět, ale nedisponuje brzdou. Ten motor nejel už před, zle. Nyní to je ale docela něco jiného. Mám přímé srovnání s několika vozy. O2 RS TDI = ujedu O3 RS TDI = pomalu se vzdaluji FORD EDGE 210 koni = rychleji se vzdaluji Ford Mondeo 2018 150 koni = zmizim ? Ve čtvrtek jedu k chlapcům do XTuningu k Jihlavě na brzdu, tak uvidíme. Nicmene, spotřeba je cca o 2 litry nahoře. Nejde se z tohoto nepotěšit. Nikde žádná díra, nic. Zkouška maximalky nyní v zimě -> 235 km tachometr a odloupl se mi zadní sterac, navíc zimní pneu. Počkám s tímto na léto. Já jsem spokojen ?. Defenzivní jízda se dá pod 5l/100 km. Jen tak na okraj, dnes jízda z Budějovic domu do Prahy a celou cestu za RS6, odletěl až při napojeni na D1. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 @iMe1980 pak sem hoď graf po brzdě pro zajímavost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 Roger that. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 před 1 hodinou, iMe1980 napsal: ...Nicmene, spotřeba je cca o 2 litry nahoře. ... Tak to je jen dočasné. Jakmile si to vyzkoušíš a vrátíš se k normálnímu způsobu jízdy, vrátí se k normálu i spotřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 Říkají to. Nicmene, režim sport si teď v celku užívám. Je to v celku fajn zábava za málo banánů. Spíše začínám pomalu pokukovat po 2 TDI RS s haldexem a combi a ten následně nechat upravit u XTuningu. Teď v zimě by ten zadek mohl přijít vhod. Najde se zde někdo s tímto motorem, pohonem a úpravou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 A proč tedy TDI? Benzín bude výkonnější i bez chipu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 Dávám měsíčně od 2 000 km do 4 000 km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 Tak si kromě ceny benzínu (cca o Kč 0,85,- za litr dražší než nafta a někde dokonce za stejné peníze) spočti i placení v servisu. Třeba 4x Kč 8.000,- za repasi vstřiků, když nový benzínový je za 2.000,- a moc často neodchází. Nebo co stojí EGR, když na benzínu nebude. Myslím, že co ušetříš u pumpy, to v servisu doplatíš a ještě připlatíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.