Novacek01 Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Cau, potreboval sem demontovat prihradku u spolujezdce. Je v ni i prepinac pro vypnuti airbagu. Ten sem behem denomtaze odpojil a pak znovu pripojil. Od te doby dostavam hlasku "chyba airbagu". Staci to jen odmazat? Do elektroinstalace se nezasahovalo. Airbag nad prihradkou je taky pripojeny. Pred provedeni montaze/demontaze to nesvitilo. Pokud klicem airbag vypnu, sviti i na palubovce, ze je vypnut. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Smazat chybu přes diagnostiku a pokud je vše v pořádku, tak zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 (editace) Že jsi si zapnul klíček zapalování když jsi měl airbag odpojen? To pak skočí chyba a musí se odmazat. Editováno: 21. Květen 2018, autor: Dodi 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Spis neodpojil baterku. Tim to muze byt taky a nemusi mit ani klice ve spinacce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 22. Květen 2018 Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 Smazat chybu přes diagnostiku a pokud je vše v pořádku, tak zhasne. - Plně souhlasím, také se mi toto stalo a stačilo odmazat diagnostikou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 22. Květen 2018 Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 Mi se to zase podařilo, když jsem odpojil indikaci vypnutého airbagu spolujezdce, protože jsem vytahoval prostřední výdechy kvůli vytlumení a zapnul jsem mezitím zapalování. Také zůstala svítit kontrolka, dokud se přes diagnostiku nesmazala chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novacek01 Vloženo 22. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 Do haaaaaje to sem fakt ocas... Ciste nahodou nejaka dobre duse v Praze by mi to nesmazala za nejakej rozumnej poplatek? Nechce se mi moc do Jarova, kde cekam, ze si reknou tak 300... Ja mam jenom bluetooth modul, ale pres to nic neudelam. Kabel si ted budu objednavat na ebay... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novacek01 Vloženo 22. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 muze nekdo potvrdit jestli to eventuelne svede tenhle kabel? https://www.ebay.com/itm/VAG182-Car-Diagnostic-Tool-Cable-HEX-CAN-Dual-K-Can-USB-Interface-For-VCDS/183206966955?hash=item2aa7fc76ab:m:mgef8lZYGdhYtF957p59Zyw do budoucna se to asi bude hodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Květen 2018 Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 Na kabel se už ptáš jinde, to musí stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.