Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

používáte prosím někdo v F3 z MR 2018 tuto službu, např. Infotaiment online ? Pokud ano, jaké s tím máte zkušenosti, jaká je funkčnost apod. ? Četl jsem o této službě ve vlákně Octávia a zase takové nadšení tam nad tím není :-)

Upraveno od ski1961

• 1 měsíc později...

Sbírám zkušenosti se stejnou verzí základního Connectu v Rapidu a zatím mi největší smysl jednoznačně dávají dopravní informace pro Amundsen, kterých mi klasické TMC najde jen minimum. Jinak si zatím nejsem jistý, zda má platba toho ročního poplatku význam. Zklamáním pro mě třeba je, že polovina republiky nemá meteoradar.

• Autor

@Twisted zatím mám přesně stejnou zkušenost....jednoznačně největší plus celé části infotaimentu online jsou dopravní informace, protože ty z rádia TMC jsou úplně k ničemu, tam není skoro nic, takže kdo hodně jezdí a používá často navigaci, tak tohle je určitě velké plus, ale jinak celkem nic moc..ta cena 1900,- za rok je vysoká, abych si to trvale pořídil při mém ježdění.

Taktéž používám pro dopravní informace do navigace, ty další funkce ne.

• 11 měsíců později...

Ahojte, viete mi niekto poradit vcera som kupil f3 style... aktivoval som skoda connect cez auto a ked otvorím aplikáciu v telefone mozem len organizovať kalendar nemozem skontro

4598D86D-871D-4116-9C4D-B32AAC1993D1.png

Upraveno od Kuban3c
Pridanie fotky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.